Maak uw tuin en terras klaar voor het seizoen

Geschreven door

Judith Nagtegaal BinnenUit Buitenmeubelen

De lente is in aantocht! Dé tijd van het jaar om de tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen met een grote schoonmaak. En een schoon terras vraagt om nieuwe tuinmeubelen. Judith Nagtegaal van BinnenUit Buitenmeubelen geeft u graag enkele tuinmeubeltrends!

Heerlijk, het lenteweer komt eraan! De tijd van het jaar om te beginnen met de grote tuinschoonmaak. Met biomos verwijdert u groene aanslag van algen, zonder dat u hoeft te schrobben of een hogedrukspuit hoeft te gebruiken. Het kan toegepast worden op zowat iedere ondergrond, zoals uw terras, balkon, muur of schutting. Biomos is bovendien ook erg geschikt voor het reinigen van teakhouten buitenmeubelen. Een schoon terras nodigt uit voor mooie meubelen. Graag laat ik u de verschillende trends voor het komende seizoen zien!
 

Tuinbeleving met mooie merken

Het gevoel van de eerste zonnestralen op een mooie lentedag of een lange zwoele zomeravond met een goed gezelschap en een heerlijk glas wijn: dát is de ware tuinbeleving. En dan wilt u graag dat uw tuin daarvoor de perfecte ambiance biedt. U kunt altijd een passende en designvolle tafel, stoel of loungebank vinden voor uw tuin of terras, bijvoorbeeld van de topmerken Tribù, Borek, Gloster en Royal Botania!
 

Manutti KUMO Lounge

De nieuwe KUMO Lounge is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten, zodat u altijd de juiste opstelling kunt maken voor uw terras! Het frame is van gepoedercoat aluminium en de kussens zijn beschikbaar in de kleuren wit of antraciet. Helemaal prettig: u kunt de tuinmeubelen het hele seizoen buiten laten staan, want daar zijn de materialen tegen bestand!
 


Copenhague lounge van Gommaire

Een nieuw merk bij BinnenUit Buitenmeubelen is Gommaire. Deze bestaan uit teakhouten meubelen met een verouderde uitstraling. De kussens van de loungeset zijn beschikbaar in uiteenlopende kleuren. En ziet u op tegen het onderhoud van het teakhout? Dit valt reuze mee dankzij het gebruik van biomos!


Contour-collectie Tribù

De nieuwe Contour-collectie van Tribù is er is er in het lougen, maar ook in het tafelen. De meubelen zijn gemaakt van gepoedercoat RVS met een geweven Tricord. Dankzij deze materialen zijn de meubels weersbestendig, maar voelen ze ook aan als zacht touw. De eetstoelen zijn met verschillende tafels te combineneren.


Buitenmeubelen bij BinnenUit

Genieten staat bij BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) altijd op nummer één. Ik hoop u dan ook een goede indruk te hebben gegeven van alle buitenmeubelen waar u dit seizoen volop van kunt genieten. Wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs en laat u inspireren door onze mooie showroom! Tot ziens bij BinnenUit Buitenmeubelen.