Laat u omarmen door de nieuwe Leolux Bellice

Geschreven door

Linda Bekker BinnenUit Meubelen

Mooi, intelligent, rijk en uitnodigend: wie wil er niet mee samenwonen? Leolux maakt het mogelijk met de nieuwe Leolux Bellice! De eerste ontmoeting tussen u en de Bellice kan bij BinnenUit Meubelen plaatsvinden, want wij zijn de enige Zeeuwse dealer van deze prachtige bank! Lees gauw verder.

Nadat de verkoopadviseurs van BinnenUit u hebben ontvangen, kunt u gaan genieten van de eerste aanraking. De Leolux Bellice zal u omarmen én verbazen. Maar de Bellice biedt meer dan een schoon uiterlijk: het is een van de meest complete zitprogramma's van Leolux. Modulair opgebouwd zonder dat u het ziet. Deze opbouw geeft u de vrijheid te kiezen voor vrijwel elk formaat – banken of hoekbanken met talloze aanbouwelementen, onderstellen, armvarianten en comfortopties.

Wooncollectie van designer Edward van Vliet

Bellice is anders dan de meeste banken en wordt dan ook graag omringd door passende schoonheid. Neem bijvoorbeeld de prachtige kussens, plaids, karpetten en poefs uit de Edward van Vliet-collectie. Edward van Vliet is een Nederlandse designer. De poef Amulet is opvallend door zijn vorm en verhoudingen en praktisch in het dagelijks gebruik. De achthoekige poef biedt een extra zitplek, maar is door zijn stevige en vlakke zitting ook heel bruikbaar als bijzettafel. De grafische vorm van de Amulet vindt u terug in het karpet Izem, een prachtig machinaal geweven karpet van de hand van dezelfde designer.

Topsy Turvy: kussen en plaid in één

Ondersteboven, omgekeerd en binnenstebuiten: dat is wat ‘Topsy Turvy’ in het Engels betekent. Een stoffen en leren kussen met letterlijk twee gezichten. Opengevouwen heeft het item een decoratieve functie, bijvoorbeeld wanneer u de Topsy Turvy nonchalant over de bankleuning legt. Zo kan hij ook dienen als steuntje in de rug voor kleinere gebruikers van uw bank. Knoopt u Topsy Turvy met zijn houten retroknopen dicht, dan heeft u op slag een heerlijk zacht sierkussen.

Gedroomde plek voor ontspanning

Wilt u naast uw comfortabele bank een extra zitplaats om heerlijk te ontsnappen aan de drukte van alledag? Op een mooie ochtend in het weekend is fauteuil Cantate de gedroomde plek om het gevoel van volledige ontspanning nog even vast te houden. Het BinnenUit team heeft een smaakvolle combinatie van alle bovenstaande ingrediënten weten te vertalen in een prachtige, verrassende én complete zithoek. Uitdagend en wellicht overtuigend genoeg om u te verleiden.

Inspiratie en proefzitten bij BinnenUit Meubelen

Wij verwelkomen u graag bij BinnenUit Meubelen in Heinkenszand – de Zeeuwse select store van Leolux. BinnenUit en de Leolux Bellice zullen u niet teleurstellen! Meer informatie over de Leolux Bellice en alle andere nieuwigheden vindt u op de website van Leolux