Kreamat: Slapen à la Carte met speciaal meetsysteem

Geschreven door

Piero de Kok BinnenUit Bedden & Slapen

Stelt u hoge eisen aan uw bed en het bijbehorende matras? Kies voor de boxsprings van het Vlaamse merk Kreamat! Dit kwaliteitsmerk heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens die inspelen op uw individuele slaapbehoefte! Lees hier meer over Kreamat.

Ieder lichaam is uniek. Van bouw tot lengte en van gewicht tot leeftijd. En dat niet alleen: iedere persoon heeft weer andere kwalen en stelt mede daardoor andere eisen aan een bed. Wat een goed bed is voor u, is wellicht niet geschikt voor iemand anders. Kreamat is zich daar bewust van en ontwikkelt daarom slaapoplossingen op maat die inspelen op de individuele slaapbehoeftes. Zo creëerde Kreamat de Slapen à la Carte-boxspring die staat voor de meest individuele, natuurlijke slaaphouding. De Slapen à la Carte-boxspring is een uniek bedsysteem waarin de bedvering los en onafhankelijk van elkaar geplaatst kan worden, zodat de schouders, lende en heupen los van elkaar ondersteund worden.
 

Meetsysteem van Universiteit van Leuven

Kreamat is het eerste beddenmerk dat dankzij een betrouwbaar en wetenschappelijk meetsysteem een boxspring op maat maakte! Het meetsysteem dat gebruikt wordt, is ontwikkeld door Custem8, een spin-offbedrijf van de Katholieke Universiteit Leuven. Beddenspeciaalzaken die net wat meer kennis en ervaring in bedden en slapen hebben, werken met dit speciale meetsysteem. Het meetsysteem is zeer gebruiksvriendelijk. Tijdens de meting dient u uw schoenen uit te trekken, evenals dikke jassen of truien. Vervolgens trekt u een speciaal hesje aan, zodat het meetsysteem de contouren van uw postuur kan waarnemen. Vervolgens geeft het meetsysteem direct een advies op maat af aan de verkoopadviseur. In dit advies wordt aangegeven hoeveel ondersteuning u kunt gebruiken bij uw schouders, lende en heup. Vervolgens wordt aangegeven wat voor boxspring, matras (latex, pocketvering of anders) en hoofd- of nekkussen hier bij hoort.
 

Gehele boxspring samenstellen

Dankzij dit ingenieuze meetsysteem heeft u een bed dat speciaal voor u is gemaakt. Maar hier stopt het niet: Slapen à la Carte houdt ook in dat u met de verkoopadviseurs de gehele boxspring samen kunt stellen. Zo begint u bij de box: hoe ziet deze eruit (poten, afwerking) en moet deze wel of niet elektrisch verstelbaar zijn? Als u voor een niet-verstelbare box kiest, dan heeft u de keuze uit drie hoogtes: 18, 21 en 30 centimeter dik. Daarna kiest u het hoofdbord van uw boxspring en tot slot maakt u een keuze uit de stofsoort. Op deze manier heeft u een boxspring à la carte, mét een wetenschappelijke garantie!
 

Aanbieding Kreamat bij BinnenUit Bedden & Slapen

Bij BinnenUit Bedden & Slapen (De Vlijt Bedden & Slapen) zijn we gespecialiseerd in de verkoop van boxsprings van Kreamat! Wij werken ook met dit unieke meetsysteem en we raden u altijd aan om eens in de zoveel tijd een nieuwe (gratis) meting te laten uitvoeren: bijvoorbeeld wanneer uw gewicht is veranderd, u ouder bent geworden of u lichamelijke klachten heeft gekregen. Zoekt u een nieuwe boxspring, kom dan nu langs bij BinnenUit: bij aankoop van een tweepersoons elektrische boxspring van Kreamat betaalt u t/m 31 januari 2016 de prijs van een vlakke, niet-verstelbare boxspring!
Bezoek onze winkel en vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden!