Interstil verfraait uw stoffen

Geschreven door

Gijs van der Poel BinnenUit Woningtextiel

U kent het wel: u opent uw gordijnen en de plooien vallen compleet verkeerd. Met het nieuwe weefgarnituur van Interstil is dit probleem voorgoed verleden tijd, vandaar ook de slogan ‘Interstil verfraait uw stoffen’. Bij Binnenuit Woningtextiel vertellen we u graag meer over dit systeem van Duitse topkwaliteit.

Weefgarnituur

Interstil is een Duits bedrijf met innovatieve producten die, zoals u gewend bent van de Duitsers, van de hoogste kwaliteit zijn. Het wave garnituur is er daar één van. Uw gordijnen vouwen zich dankzij dit innovatieve systeem altijd terug in dezelfde plooi. De runners die in het binnenloopsysteem zitten, zijn namelijk onderling verbonden met een verbindingskoordje. Dit zorgt ervoor dat het gordijn zich gelijkmatig plooit. Hierdoor krijgt u geen vouwen in uw gordijn, wat natuurlijk wel zo prettig is!

Het scheelt u dus de nodige moeite om deze vouwen eruit te krijgen en wellicht ook de nodige frustraties. Vooral in dichte toestand zijn vouwen in uw gordijn goed zichtbaar. Als u ’s avonds eenmaal lekker op de bank zit en vervolgens tegen een gordijn aankijkt waar de nodige vouwen in zitten, is dat natuurlijk geen pretje. Interstil heeft met dit systeem de ultieme oplossing hiervoor gevonden, waardoor u voorgoed hiervan verlost bent.
 


Binnenloopsysteem

Het wave garnituur is alleen toepasbaar in het eerder genoemde binnenloopsysteem. U vraagt zich nu misschien wat een binnenloopsysteem is. Dit is een systeem waarbij de runners onderin de roede lopen. De roedes van een binnenloopsysteem zijn te monteren op wand- en plafondsteunen in diverse uitvoeringen en maten. Ook de roedes zijn in verschillende diameters te verkrijgen. Dan hebben we het over de kleuren nog niet eens gehad: messing, aluminium, wit, nikkelmat, chroom, het is allemaal mogelijk. U kunt deze dus geheel naar uw smaak en bij uw interieur passend samenstellen. In totaal zijn er drie varianten mogelijk bij het uitkiezen van een binnenloopsysteem: het Zenit Plafondsysteem, de Codex Binnenloop vlak en de Binnenloop rond.


Interstil bij Binnenuit

Natuurlijk zijn al deze systemen bij Binnenuit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel) te bezichtigen en geheel naar uw smaak en interieur samen te stellen. En zoals u dat van Binnenuit gewend bent, zorgen wij ervoor dat uw bestelling op vakkundige wijze wordt aangemeten en gemonteerd. Graag tot ziens!