Inspiratie voor uw najaarshuis

Geschreven door

Anja Kokké BinnenUit Woningtextiel

Wat hebben we het dit seizoen getroffen met heerlijk zomers weer! Maar na de zomer komt het najaar: dé periode waarin we meer binnen leven en waarbij we de inrichting van ons huis naar onze zin kunnen maken. Wilt u inspiratie opdoen voor uw najaarshuis? Kom langs bij BinnenUit! 

In de goedgevulde winkels van BinnenUit vindt u de mooiste producten voor het najaar. Kiest u in de herfst bijvoorbeeld voor een nieuw kleurtje - niet alleen op de muren, maar ook op de kasten of de vloer? Dat kan met de hoogwaardige verf Farrow & Ball van BinnenUit Woningtextiel! Of kiest u er juist voor uw gordijnen aan te passen aan de kleuren van het najaar? Naast veilige natuurtinten hebben we verfrissende en opvallende kleuren in ons assortiment, zoals geel, roze, groen en blauw. En laat u vooral verrassen door onze jeanskleurige gordijnen en vitrages!
 

Zonwering Odyssee van Sunway

Daarnaast heeft zonweringmerk Sunway een mooie aanvulling op hun al zo bijzondere collectie: Odyssee. Deze zonwering is gemaakt van een polyester doek en is het zusje van de welbekende Duette. Bij de Odyssee kun je dankzij een ingenieus systeem spelen met het licht. Een beetje open of juist dicht: dankzij de lichtinval wordt een zonnige najaarsdag wel heel bijzonder. U kunt er zelfs voor kiezen om de Odyssee te bedienen met een afstandsbediening (en een bijbehorende accu). Bedienbare zonwering zult u trouwens steeds vaker tegenkomen.
 

Gordijnen met een waveplooi

Gordijnstoffen kunnen overigens ook op een nieuwe manier geplaatst worden. Helemaal van nu is de zogenaamde waveplooi. Gordijnen met een waveplooi hebben een mooie golfbeweging en zijn niet voorzien van ingestikte plooien. De gordijnen kunt op ophangen aan het systeem Interstil: een bijzonder product met een prachtige binnenlooprail. 
 

Een nieuwe najaarsvloer!

En tot slot wil ik nog aanstippen dat u in het najaar ook kunt gaan voor een nieuwe vloer! Naast de tapijt zijn er zoveel andere mogelijkheden, zoals prachtige karpetten op maat en vloeren van rubber en PVC. Deze laatste vloeren zijn ook bijzonder geschikt voor natte en vochtige ruimtes, zoals keukens, badkamers en toiletten. Kortom: bij Van der Poel Hometextiel zijn we klaar voor een nieuw woonseizoen. Laat het najaar maar komen!