Individueel slaapcomfort met Van Cadsand Beds

Ultiem ontspannen begint met een bed op maat. Een bed dat volledig is afgestemd op uw lighouding, uw postuur en uw eventuele lichamelijke klachten. Maak kennis met de aanpasbare matrassen van Van Cadsand Beds en stel uw bed op maat samen.

De slaapkamer is de ideale plek om te ontspannen. Het is de plek waar u na een lange werkdag tot uzelf komt en waar u rust vindt. Waar u in het weekend lekker kunt luieren en waar u geniet van een ontbijt op bed. Het ultieme ontspannen begint met een matras op maat. Maak nu kennis met de aanpasbare matrassen van Van Cadsand Beds
 

Excellente matrassen, boxsprings en slaapkameraccessoires

BinnenUit Bedden & Slapen is select dealer van het hoogwaardige en relatief nieuwe beddenmerk Van Cadsand Beds. Aan het roer van dit Zeeuwse beddenmerk staat Paul van Cadsand, een slaapkamerspecialist met meer dan twintig jaar ervaring in bedden. Van Cadsand Beds staat bekend om haar excellente matrassen, boxsprings en slaapkameraccessoires: deze zijn voorzien van een prachtig design, een degelijke kwaliteit en nieuwe materialen als Pulse-latex. De slaapoplossingen van Van Cadsand Beds kenmerken zich bovendien door innovatieve technologieën. Zo heeft het beddenmerk de Sleepradar® ontwikkeld. Met Sleepradar® wordt uw slaap nauwgezet in kaart gebracht en ontvangt u slaaptips op uw smartphone of tablet. 
 

Matras met aanpasbare cassettes

Eén van de nieuwste ontwikkelingen van Van Cadsand Beds is de aanpasbare matras. De matras wordt volledig afgesteld op uw lighouding, uw postuur en uw eventuele lichamelijke klachten. Het geeft uw lichaam ondersteuning op de plekken waar ú dit nodig heeft. Wilt u extra stevigheid onder uw heupen of bij uw schouderpartij, dan kan dit in de matras worden verwerkt. De matrassen zijn opgebouwd uit speciale cassettes: deze cassettes zijn eenvoudig te vervangen door cassettes met en andere stevigheid of ventilerende eigenschappen. Zo verkrijgt u (zonder meerprijs) een custom made bed voor individueel slaapcomfort.
 

Uw matras achteraf aanpassen

De aanpasbare matrassen van Van Cadsand Beds bieden niet alleen uitkomst wanneer u een nieuw matras aanschaft. U kunt de matras ook in de loop der jaren aanpassen, bijvoorbeeld wanneer uw slaapwensen veranderen. Uit diverse studies blijkt dat ieder lichaam in vijf tot zes jaar zo verandert, dat u behoefte heeft aan een ander matras. In die zes jaren verandert uw gewicht of heeft u lichamelijke klachten gekregen, zoals een hernia of reuma. Ook kan uw lichaam tijdelijk veranderen, bijvoorbeeld door een zwangerschap of de overgang. Door de cassettes in uw matras aan te passen, voldoet het bed weer aan uw slaapwensen.
 

Bezoek onze slaapkamershowroom

Wilt u iedere ochtend fris en fruitig wakker worden – in welke fase van uw leven u zich ook bevindt? De aanpasbare matrassen van Van Cadsand Beds bieden uitkomst. Niet alleen de cassettes zijn aan te passen: ook kunt u de toplaag aanpassen en kunt u het tijk eenvoudig reinigen in de wasmachine. Breng een bezoek aan de slaapkamershowroom van BinnenUit Bedden & Slapen in Heinkenszand. In een persoonlijk gesprek vragen wij u naar uw slaapwensen en doen wij een lichaamsmeting. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de ideale matras voor u samenstellen.