Ontdek de slimme Sleepradar® van Van Cadsand Beds

De wereld om ons heen wordt slimmer, behalve het product dat we dertig procent van onze tijd gebruiken: de matras! Van Cadsand Beds heeft daarom in samenwerking met de Universiteit van Leuven de Sleepradar® ontwikkeld. Lees er hier meer over!

Met de Sleepradar®-matrassen combineert Van Cadsand Beds comfortabele en goed ondersteunende materialen met slimme technologieën. Zo kunnen zij u een optimale nachtrust garanderen, want goed en comfortabel slapen gaat verder dan alleen de matras!
 

Toegevoegde waarde Van Cadsand Beds

Het eerste contact met de matras is zeer aangenaam en zacht voor uw huid en de matras vormt prettig rond uw lichaam. Het vult uw lage rug, taille en knieholtes comfortabel op en geeft uw schouders, heupen en benen ruimte. Kortom, de matras voelt passend en laat u ontspannen bewegen. De matras is opgebouwd uit diverse materialen, zoals het nieuwe Pulse-latex en pocketveren die elk voor toegevoegde waarde in de matras zorgen. Zo ontstaat een kwalitatief hoogwaardige matras dat zorgt voor optimaal slaapcomfort.
 

Aanpassen van de cassettes

Door gebruik te maken van cassettes kan de matras achteraf aangepast worden. Het komt namelijk vaak voor dat de matras tijdens het gebruik geoptimaliseerd moet worden, bijvoorbeeld door lichamelijke klachten, aanpassingen in warmte en vochtafvoer. Dankzij de cassettes kunt u de matras aanpassen, zodat het past bij uw huidige wensen.
 

Analyse van uw slaap

Er zijn tal van apps die uw slaap analyseren en prachtige grafieken leveren. Maar door het uitblijven van concrete tips en oplossingen ter verbetering, helpen die u niet om u beter te laten slapen. De Sleepradar® wel! Uw slaap wordt contactloos geanalyseerd, want de Sleepradar® wordt volledig geïntegreerd in uw matras – zonder allerlei snoeren. Hiermee creëert de Sleepradar® in combinatie met uw matras een optimaal slaaprendement!
 

Aanbevelingen op smartphone, tablet of Apple Watch

De Sleepradar® in de matras doet metingen gedurende de nacht en gaat die gegevens analyseren. Via een app krijgt u aanbevelingen voor concrete aanpassingen aan uw leef- en slaapgedrag óf aanpassing aan de matras zelf. Ook kan het systeem andere apparaten aansturen, zoals de thermostaat en verlichting. Wel zo gemakkelijk! Alles is af te lezen en in te stellen via de app, beschikbaar voor uw smartphone, tablet of Apple Watch. Kortom, met Sleepradar® slaapt u beter, functioneert u beter en haalt u daardoor meer uit uw dag. Een boost voor uw kwaliteit van leven!
 

Sleepradar® van Van Cadsand Beds bij BinnenUit

Wilt u meer informatie over de Sleepradar® van Van Cadsand Beds? Bekijk de video of kom langs bij BinnenUit Bedden & Slapen en onze adviseurs lichten de mogelijkheden graag aan u toe! Wij kunnen u de Sleepradar® demonstreren en u kunt het comfort zelf testen. Tot ziens!