Geniet van buiten met BinnenUit Buitenmeubelen

Geschreven door

Francine Tempelaars BinnenUit Buitenmeubelen

Is uw tuin al klaar voor het zomerseizoen? Met BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) creëert u een sfeervolle tuin waar genieten en loungen in de zon én schaduw voorop staat. Lees er hier meer over!

Het voorjaar is gearriveerd! En wat is er nu fijner dan heerlijk te genieten van het buiten zijn in uw eigen tuin? Bij de eerste mooie dag van het jaar wilt u niets liever dan ontspannen in het prille lentezonnetje. Stukje bij beetje maakt u uw tuin steeds meer klaar voor het zomerseizoen.
 

Dining-Lounge Flex van Cane-Line

Relaxen in de zon gaat het best op een comfortabele plek. U kunt bij Palladio terecht voor loungesets in verschillende materialen, maten en prijsklassen. Dit jaar heeft het merk Cane-Line een Dining-Lounge Flex in de collectie. De 2-seater sofa is uitgevoerd in een rechter en linker module, zodat u gemakkelijk een hoekopstelling creëert. Het frame en de kussens zijn gemaakt van Tex, Sunbrella en een QuickDry System. De bijpassende tafel is net iets lager dan een eettafel, waardoor u aan deze set zowel kunt eten als luieren.

 

Lijnen Samos en Panama van Borek

Daarnaast hebben wij meerdere merken waarbij u low-dining kunt toepassen. Denk maar eens aan de prachtige Samos en Panama tafels van Borek, in combinatie met de Samos en Panama low dining stoel van aluminium. Zowel verkrijgbaar in wit als antraciet.

 

QT loungezetel van Royal Botania

Iedereen heeft wel een favoriete plek in de tuin. Toch is dat niet altijd de meest geschikte plek om een loungeset te plaatsen of een terras in te richten. Maak uw lievelingsplek in dat geval toch gezellig met bijvoorbeeld de comfortabele QT loungezetel van Royal Botania met voetenbank voor lange zomeravonden! De ligstoel is niet alleen comfortabel, maar ziet er ook heel zomers uit.

 

Bescherming tegen de zon

Naast een loungeset in de zon, is een schaduwrijke plek minstens zo belangrijk. Op het heetst van de dag wilt u buiten kunnen zitten, zonder bang te hoeven zijn voor verbranding of een zonnesteek. Een parasol of schaduwdoek beschermt u voor een groot deel tegen schadelijke uv-stralen en zorgt voor een heerlijke, koele plek op een warme dag. Plaats uw tuintafel in de verkoeling en geniet van een lekkere lunch.

 

Accessoires en buitenkachels

Maak van het meest zonnige plekje in uw tuin een waar paradijs en u hoeft niet meer op vakantie! Met zachte kussens, gezellige accessoires en een buitenkachel voor de frisse namiddagen en avonden, geniet u optimaal van de lente. Buitenlampjes op tafel of gezellige tuinverlichting maken de zwoele sfeer helemaal af.

 

Advies en tuinontwerp

Dus, kom langs bij BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) en laat u inspireren én adviseren! Ook als de tuin nog niet klaar is of niet geheel aan uw wensen voldoet, kunnen we u van dienst zijn. Wij kunnen u in contact brengen met Marjanka van Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst voor het maken van een tuinontwerp. Tijdens het ontwerpproces is er de nodige wisselwerking tussen haar en ons om zodoende te komen tot een mooi geheel van tuin, planten, terrassen, meubilair en verlichting!