Eurocol Betondesign: de ultieme betonlook vloer

Geschreven door

Gijs van der Poel BinnenUit Woningtextiel

Eurocol, onderdeel van het merk Forbo, komt met een nieuw, zeer innovatief product: BetonDesign. BetonDesign is een product dat perfect geschikt is voor vloer- en wandafwerking en zorgt voor een prachtige, industriële betonlook als eindresultaat. Een ware 'betonvloer' dus, zonder dat er ook maar enig beton aan te pas komt.

BetonDesign

De vraag naar producten met een realistisch uitziende betonuitstraling wordt groter en groter. Het aanbod in producten met zo'n betonlook is echter beperkt en zijn (nog) niet altijd bevredigend. Met Eurocol's BetonDesign komt daar een eind aan. Naast de zeer realistische betonlook die het product biedt, beschikt BetonDesign ook nog eens over de kwaliteit en duurzaamheid die u van een 'betonvloer' verwacht. Een matte betonlook vloer is helemaal in en behoort daarom ook zeker tot de opties bij BetonDesign. Ook een wat meer glanzende vloer is natuurlijk verkrijgbaar. Daarnaast is BetonDesign verkrijbaar in 8 verschillende kleuren. Tijdens de verwerking van het product kan door de verwerker zelfs nog enige structuur in de vloer worden aangebracht. Of u de vloer nu dus liever heel strak heeft of juist met wat meer structuur en dus drukker, kan dit allemaal zoveel mogelijk naar uw wens worden aangepast. En laat Van der Poel Woningtextiel daar nou nét gespecialiseerd in zijn!

BetonDesign cerficaat

Binnenuit Woningtextiel is namelijk op een speciaal door Eurocol verzorgde cursus geweest, gericht op het aanbrengen en verwerken van BetonDesign producten. Ons team is dus bekend met de kenmerken en verwerking van het product en mag zich na het succesvol afronden van de cursus een gecertificeerd dealer noemen van BetonDesign. Tijdens de cursus werden zowel de productspecificaties als de verwerking toegelicht. Een theoretisch en praktisch gedeelte dus. Tijdens dit praktische gedeelte, de 'demo', werden dan ook alle handelingen van het aanbrengen en verwerken van BetonDesign daadwerkelijk uitgevoerd. Het aanbrengen van BetonDesign is voor Van der Poel dus geen enkel probleem.

Bent u benieuwd naar dit prachtige, innovatieve product? Kom dan snel eens langs bij Binnenuit Woningtextiel te Heinkenszand! Graag tot snel.