De gordijntrends van dit moment

Geschreven door

Gijs van der Poel BinnenUit Woningtextiel

Tijdens het LifeStyle Event van BinnenUit was ’Kleur!’ het centrale thema. Steeds vaker wordt er kleur verwerkt in interieurs, onder andere in gordijnen. BinnenUit Woningtextiel geeft meer informatie over (kleurrijke) gordijntrends.
 

Gordijnen, ze zijn er in alle kleuren. Toch wordt er vaak voor een veilige en neutrale kleur gekozen. Dit kan natuurlijk met de kleur van uw woninginrichting te maken hebben, maar dit is lang niet altijd het geval. Zonde, want met kleur kunt u heel gemakkelijk spelen. In 2016 kunt u daarom volop combineren met kleuren: kleuren en vrolijke patronen zijn namelijk dé trend van dit moment.
 

Bestaand interieur aanvullen met kleur

En ook al is een kleurrijke inrichting helemaal van nu: u hoeft uw gehele inrichting niet op stel en sprong te veranderen. Zo kunt u de strakke en soms veilige kleuren in uw interieur heel goed aanvullen met kleurrijke accessoires en elementen: dit levert een prachtig resultaat op! Wat dacht u van kleurrijke gordijnen en raambekleding? Merken als Kendix, De Ploeg en Création Baumann spelen heel goed in op deze trend. Zij komen met collecties vol kleurrijke patronen, die naast speels ook heel stijlvol zijn.
 

Kleuradvies bij BinnenUit

Wilt u kleur aanbrengen in uw interieur, bijvoorbeeld met gordijnen, vitrages of andere raambekleding? Bij BinnenUit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel) kunnen we u heel goed adviseren over onze kleurrijke gordijncollectie! Onze ervaren verkoopadviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en geven graag aan wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard kunt u bij BinnenUit ook gelijk een bezoek brengen aan de andere winkels voor een kleurrijk vloerkleed, bankstel of schilderij!