BinnenUit Woningtextiel bezoekt Intirio Gent 2016

Geschreven door

Gijs van der Poel BinnenUit Woningtextiel

De beurs: altijd weer een goed moment om nieuwe inspiratie op te doen. Nieuwe producten, trends en de laatste ontwikkelingen; het is er allemaal terug te vinden. Met vier man sterk reisde BinnenUit Woningtextiel af naar het Belgische Gent om een kijkje nemen op de jaarlijkse Intirio-beurs.

Intirio Gent staat bekend als een hoogstaande beurs, waar ieder jaar de top op gebied van woningtextiel aanwezig is. Met merken als Sunway, Desso, Création Baumann en Interstil waren er ook de nodige leveranciers van BinnenUit Woningtextiel aanwezig. Een mooi moment om direct de nieuwe collecties te aanschouwen én de nieuwste ontwikkelingen gade te slaan. De ontwikkelingen van nieuwe producten, kleuren of systemen bijvoorbeeld. Gelukkig was er ook dit jaar weer genoeg nieuws te ontdekken!
 

Innovaties van Interstil

Bij Interstil bijvoorbeeld. Interstil is een leverancier van gordijnrails- en roedes van hoge kwaliteit en bovendien vooruitstrevend op het gebied van productinnovatie. Zo hebben zij ook dit jaar weer een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo is de kleur antraciet bijvoorbeeld nieuw in Interstil’s  roedeassortiment, een kleur die in veel interieurs mooier overkomt dan de klassieke naturel variant. Een andere vernieuwing van Interstil is een zeer moderne wand/plafondsteun waarbij in een nieuw type rail aan zowel de boven- als achterkant gemonteerd kan worden.
 

Fractions van Unilux

Ook bij onze leverancier Unilux hebben ze niet stilgezeten. Met de ontwikkeling van een geheel nieuw product was ook hier het nodige te bekijken. Unilux is onze leverancier van onder andere deurhorren, met binnenkort hun nieuwste productlijn ‘Fractions’ daarbij. Fractions zijn een nieuwe soort shutters; maar dan van aluminimum; raamdecoratie dus. Binnenzonwering die een zowel vernieuwende als verfrissende aanvulling is op de reeds bestaande producten in deze productcategorie.
 

Nieuwe collecties aanschouwen

Naast de innovatieve producten die onder andere door onze leveranciers gepresenteerd werden op de beurs, waren er natuurlijk ook weer de nodige nieuwe collecties te aanschouwen. Zo was er bij Desso een nieuwe tapijtcollectie te zien en had Elitis de mooiste behangen in hun stand gepresenteerd. Ook Sunway had nog een verrassing voor ons in petto. Door middel van een compleet nieuw presentatiesysteem, wordt het steeds eenvoudiger Sunway’s producten op een schitterende manier te presenteren. Binnen afzienbare tijd bij ons in de winkel te aanschouwen!

Als BinnenUit Woningtextiel hopen we natuurlijk dat u net zo benieuwd bent naar de nieuwste producten en collecties als wij. Graag tot ziens in onze winkel in BinnenUit te Heinkenszand!