BinnenUit Bedden & Slapen bezoekt Meubelbeurs Brussel

Geschreven door

Piero de Kok BinnenUit Bedden & Slapen

Onlangs bracht adviseur Piero de Kok van BinnenUit Bedden & Slapen (De Vlijt Bedden & Slapen) een bezoek aan de Meubelbeurs in Brussel. Hier deed hij vooral inspiratie op over nieuwe en innovatieve matrassen. Lees er hier meer over!

Als je als slaapspecialist naar de Meubelbeurs in Brussel gaat, dan is hal 6 de eerste hal die je bezoekt. Deze hal is omgedoopt tot ‘Brussels by Night’ en hier vind je alles op het gebied van slapen.Als eerste in de hal lees ik bij de matrassenleverancier Equilli de tekst ‘Zou u schoenen kopen van ongeveer uw maat?’. Deze zin spreekt me aan, want hij is meer dan waar. Hoeveel mensen kopen wel niet een matras die niet 100% bij hen past?
 

Matras op maat

Matrassen bieden steeds meer mogelijkheden. Zo maakt het merk Equilli matrassen op maat. Bij BinnenUit Bedden & Slapen kunnen wij ook matrassen op maat laten maken: hiervoor werken we met het merk Yuno. In onze winkel meten wij uw lichaam en vervolgens kunnen we in het matras bepaalde delen in het matras verstevigen of ‘verzachten’. Zo is het matras precies op uw lichaam afgestemd! Het grote voordeel is dat u na één of twee jaar weer een meting kunt laten doen, zodat het matras hierop wordt aangepast.
 

Slapen á la carte met Kreamat

Vervolgens strandde ik bij de stand van Kreamat: een innovatief slaapkamermerk. Slapen op maat - of ‘slapen á la carte’, zoals Kreamat het zelf noemt – is een van hun innovatieve producten. Hierbij wordt het matras vanuit de onderkant verstevigd, terwijl er normaal gesproken platen bovenin het matras worden geplaatst. Door het matras of de boxspring van onderaf te verstevigen, voelt u tijdens het liggen geen verschillen in hardheid. Dat slaapt wel zo prettig! Daarnaast toont Kreamat een matras en bedbodem in één én heeft het een slaapoplossing bedacht voor mensen met een heel kromme rug: een comfortabel matras waarbij het matras bij de lende en heup aangepast kan worden met een elektromotor. Hierdoor kan het matras heel gemakkelijk aan iedere houding worden aangepast.

Kortom, op de beurs heb ik veel mooie producten gezien. Toch moet ik ook eerlijk zeggen dat er veel van hetzelfde was: veelal waren het dezelfde boxsprings die weinig innovatief of bijzonder waren. Op naar de volgende vakbeurs in Keulen: hopelijk treffen we hier meer mooie ledikanten!


Slaapkameradvies van BinnenUit

Wilt u meer informatie over de Meubelbeurs in Brussel of wilt u meer informatie over bedden, matrassen en andere slaapkamerartikelen? Schroom niet kom langs bij BinnenUit Bedden & Slapen in Heinkenszand! Onze ervaren adviseurs voorzien u graag van een slaapadvies op maat.

Bovendien beschikt BinnenUit Bedden & Slapen – als enige in Zeeland! - over het keurmerk Matrassenwijzer. Dit certificaat houdt in dat we matrasdeskundige zijn met een gecertificeerde testlocatie. Lees hier meer over de Matrassenwijzer.