Auping verwelkomt BinnenUit Bedden & Slapen

Geschreven door

Kylie Bauer BinnenUit Bedden & Slapen

De verkoopadviseurs van BinnenUit Bedden & Slapen brachten onlangs een bezoek aan Auping in Deventer. Hier woonden ze een introductie bij waar nieuwe producten werden gepresenteerd. Kylie Bauer van BinnenUit vertelt u er meer over!
 

Tijdens ons bezoek aan Auping ontvingen we een presentatie over de nieuwe producten van Auping. Niet alleen over de bedden, matrassen en boxsprings, maar ook over andere nieuwigheidjes. Zo presenteerde Auping allereerst hun nieuwe mobiele applicatie, Auping Better Days. Met deze app krijgt u inzicht in wat u fijn vindt aan een matras en welk matras geschikt is voor u. Ook beschikt de app over een Slaapcoach die precies laat zien hoe u slaapt en u tips geeft om uw slaappatroon te verbeteren. Als adviseurs van BinnenUit kregen wij dus al een voorproefje op de app Auping Better Days, maar consumenten kunnen deze downloaden vanaf 21 maart.
 

Matras Inizio in prijs verlaagd

Naast de presentatie van de nieuwe app kregen we ook informatie over het assortiment van Auping. Zo zijn alle matrassen vernieuwd en is het matras Inizio in prijs verlaagd. Het matras van 90 x 210 centimeter is nu verkrijgbaar voor slechts € 495! Dit matras was voorheen voorzien van een laagje HR-schuim, maar dit is aangepast in latex. 
 

Matrassen met nieuwe latexlaag

Het matras Adagio heeft nu net als de modellen Cresto, Meastro en Vivo vijf comfortzones voor een optimale ondersteuning tijdens het slapen. De dunne latexlaag is vervangen door het zogenaamde Latex Perfo. De matrassen Cresto, Meastro en Vivo waren voorheen voorzien van Talalay-latex, maar deze latexlaag heeft plaatsgemaakt voor het bijzondere Latex Pura. Latex Pura is speciaal ontwikkeld voor Auping en is een verbeterde versie van Pulse Latex. Latex Pura is duurzaam in het gebruik, gaat langer mee en is minder gevoelig voor haarscheurtjes.
 

Nieuwe producten bij BinnenUit

Als alles meezit dan kunt u deze nieuwe matrassen vanaf maandag 21 maart bewonderen bij BinnenUit Bedden & Slapen! Probeer de nieuwe matrassen en vraag onze verkoopadviseurs om advies. Uiteraard kunt u vanaf 21 maart ook de nieuwe applicatie downloaden voor aanvullend advies. Graag tot ziens bij BinnenUit!