Bert Plantagie

Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in het maatwerk, want de mogelijkheden zijn eindeloos..
 
Duo
Add Your Tooltip Text Here
ERIS_OVAL_eettafel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Eris
dalia-fauteuil-bert-plantagie-binnenuit-zeeland-sfeer
Dalia
Seven-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Seven
maple-bruin-eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Maple
kiko-eetkamerrstoel-bert-plntagie-binnenuit-zeeland-sfeer
Kiko
FLIP_detail-eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-sfeer
Flip
Odin-bert-plantagie-binnenuit2
Odin
IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland-productpagina
Iuno
BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Tara family
carve-eettafel-massief-eiken-bert-plantagie-binnenuit
Carve
Luna-open-zwart-keramiek-zement-bert-lantagie-binnenuit-zeeland
Luna
luna-etagere-ruimtedeler-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Tibbe

Over Bert Plantagie

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Waarom adviseren wij Bert Plantagie?

De Bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. In samenwerking met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder is een brede collectie neergezet met maatwerk als speerpunt.

De collectie van Bert plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden: de tafels, stoelen en salontafels worden op bestelling in eigen beheer met de hand gemaakt en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses als duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur, evenals vele optionele
maatvoeringen.

Daarom kiest u voor Bert Plantagie bij BinnenUit

De talloze mogelijkheden maken Bert Plantagie zo’n geliefd merk om mee te werken, We kunnen samen met u, onze creativiteit erop loslaten en u persoonsgericht adviseren zonder concessies te hoeven doen aan esthetiek of comfort. 

Contact

0113-561482