Bedtextiel

Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken van de beste kwaliteit en uiteenlopende designs

Bij van Cadsand hebben wij een zeer uitgebreide en exclusieve bedtextiel collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende stijvolle designs en prachtige kleur combinaties. Al het textiel kan speciaal naar uw wensen gemaakt worden. Wilt u ventilerend percal of zacht satijn, heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur combinatie alles kan naar uw wens opmaat gemaakt worden. Dit bedtextiel vormt de sfeer voor elke slaapkamer en is gemaakt van de beste stoffen en materialen die beschikbaar zijn. 

Exclusief bedtextiel

Bij van Cadsand hebben wij dekbedovertrekken van de beste kwaliteit met uiteenlopende designs en van verschillende materiaalsoorten. U kunt kiezen een grote collectie designs maar ook kunt u zelf uw overtrek samenstellen.

Naast overtrekken hebben wij ook plaids, sierkussen, hoeslakens en moltons van diverse merken zoals, Van Dijck, Mirabel Slabbink, Lydrap, Christian Fischbacher, Mrs Me, Sunday in bed, Mikmak en nog veel meer.

Alles kan op maat voor u gemaakt worden. In elke stijl en vorm.

Bedtextiel op maat gemaakt.

Zoekt u een bepaalde stof of een bepaalde kleur. Wij kunnen voor u het mooiste bedtextiel samen stellen. Of het nu een Satijnen stof is met een threadcount van 700 – 1000 of u wilt u naam of logo laten borduren om het kussen? Alles kan bij van Cadsand Slaapcomfort.

Komt naar de winkel en wij laten u alles zien wat mogelijk is.

Contact

0113-405017