Bedlinnen van Mirabel Slabbinck

Bedlinnen van Mirabel Slabbinck

Mirabel Slabbinck

Bij Slabbinck, aangeboden door Van Cadsand Slaapcomfort, wordt luxe gedefinieerd als ongeëvenaarde kwaliteit. Deze luxe komt voort uit de perfecte combinatie van comfort en stijl. Slabbinck nodigt klanten uit voor een reis waarbij persoonlijke service en het verweven van hun wensen en behoeften met hun droomslaapomgeving centraal staan.

De producten worden vervaardigd in het Brugse atelier van Slabbinck, waar ervaren vakmensen elk product met precisie creëren. Dankzij deze lokale productie kan Slabbinck gedurende het hele productieproces persoonlijke aanpassingen doorvoeren. Ze transformeren uitzonderlijke stoffen – van het fijnste katoen tot duurzaam linnen – tot tijdloze designs die naadloos aansluiten bij elk interieur. De toegewijde specialisten van Slabbinck waken over elk detail, en een grondige eindcontrole zorgt voor perfectie bij verzending. Elk artikel wordt voorzien van een unieke QR-code, waarmee klanten het verhaal achter hun product kunnen ontdekken.

Ontdek de collectie van Mirabel Slabbinck...

Corvus 1018

Het Corvus overtrek van Slabbinck, beschikbaar bij Van Cadsand Slaapcomfort, belichaamt een tijdloos en klassiek design, verrijkt door de elegantie van kruisende linten. Dit overtrek is een bewijs van Slabbinck’s vakmanschap en aandacht voor detail, waarmee elke slaapruimte wordt verfijnd.

Het unieke aan het Corvus overtrek is de mogelijkheid om het naar eigen smaak te personaliseren. Kies uit een reeks hoogwaardige stoffen, elk beschikbaar in verschillende kleuren, om een overtrek te creëren dat naadloos aansluit bij uw interieur en persoonlijke stijl. Ga nog een stap verder met het personaliseren door het type en de kleur van de linten te kiezen. Deze kruisende linten vormen een subtiele, maar aantrekkelijke feature die dit klassieke ontwerp een extra dimensie geeft.

Het Corvus overtrek van Slabbinck is niet alleen een bedovertrek, het is een manier om uw slaapkamer te transformeren. Het is een uitdrukking van persoonlijke smaak en waardering voor kwaliteit, gemaakt mogelijk door Slabbinck’s jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap. Maak van uw bed een kunstwerk met het Corvus overtrek.

Fanna

Het Fanna overtrek, gepresenteerd door Slabbinck en verkrijgbaar bij Van Cadsand Slaapcomfort, is een toonbeeld van elegantie, gecombineerd met een gedurfd borduurwerk dat de initialen van de eigenaar op een stijlvolle manier in het middelpunt plaatst.

De ware schoonheid van het Fanna overtrek ligt in de details en de mogelijkheid tot personalisatie. Kies eerst uw favoriete stof uit de hoogwaardige selectie van Slabbinck, die elk verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren om een overtrek te creëren dat perfect past bij uw slaapkamer en stijl. Verder kunt u de kleur van het borduurgaren selecteren voor een nauwkeurige afstemming of een opvallend contrast, afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

Maar het hoogtepunt van het Fanna overtrek is de mogelijkheid om uw initialen in het ontwerp te integreren. Dit imposante borduurwerk maakt uw bedovertrek niet alleen uniek, maar geeft ook een persoonlijke touch aan uw slaapomgeving.

Het Fanna overtrek van Slabbinck gaat verder dan louter een bedovertrek, het is een stijlverklaring. Het is een perfecte combinatie van persoonlijke smaak en respect voor vakmanschap, mogelijk gemaakt door de jarenlange ervaring en toewijding van Slabbinck. Creëer een unieke slaapomgeving met het Fanna overtrek.

Fatusa

Het Fatusa overtrek, aangeboden door Slabbinck en te vinden bij Van Cadsand Slaapcomfort, is meer dan een eenvoudige bedovertrek. Het nodigt uit tot verwondering en prikkelt de verbeelding met zijn unieke en intrigerende design.

Laat je meedeinen op de cadans van de Fatusa. Dit schijnbaar eenvoudige model verrast en fascineert door het dynamische spel van vorm en patronen. De herhaalde motieven zorgen voor een visuele transformatie die betovert en intrigeert.

Maar de Fatusa nodigt je ook uit tot interactie. Draai het, keer het om, verander het perspectief. Geef een nieuwe wending aan wat was en creëer iets nieuws. Het Fatusa overtrek nodigt je uit om de gewoonheid van de dagelijkse dingen te overstijgen en te stralen als nooit tevoren.

Het Fatusa overtrek van Slabbinck is meer dan een bedovertrek. Het is een uitnodiging tot verwondering en interactie, een statement van stijl en innovatie. Het bewijst de toewijding van Slabbinck aan vakmanschap en creativiteit en transformeert je slaapruimte in een plek van comfort en inspiratie. Ontdek de wonderen van de Fatusa en straal zoals nooit tevoren.

 

Allura

Het Allura overtrek, met trots gepresenteerd door Slabbinck en verkrijgbaar bij Van Cadsand Slaapcomfort, combineert een klassieke bourdon met een moderne twist, resulterend in een uniek ontwerp dat eindigt in een subtiele, uitdovende lijn.

Allura speelt met de contrasten tussen klassieke elegantie en moderne esthetiek. Het tijdloze bourdon ontwerp wordt nieuw leven ingeblazen door een eigentijdse twist die de visuele dynamiek van het overtrek verbetert. De lijn die geleidelijk aan uitdooft, voegt een gevoel van diepte en subtiliteit toe, waardoor dit bedovertrek een rustgevende en tegelijkertijd fascinerende aanvulling is op elke slaapkamer.

Het Allura overtrek van Slabbinck is een perfecte keuze voor wie de voorkeur geeft aan een klassieke stijl, maar toch verlangt naar een moderne toets. Het belichaamt de jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap van Slabbinck, en stelt u in staat uw slaapruimte te transformeren in een plek van comfort en stijl. Met het Allura overtrek creëert u een slaapomgeving die zowel tijdloos als trendy is.

Jaluk

Het Jaluk overtrek, aangeboden door Slabbinck en beschikbaar bij Van Cadsand Slaapcomfort, is een toonbeeld van minimalistische elegantie, waarbij het lint een subtiel detail vormt dat zorgt voor een verfijnde uitstraling.

Het ontwerp van het Jaluk overtrek belichaamt de kracht van eenvoud. Het biedt een schoon, ongecompliceerd canvas dat rust en sereniteit uitstraalt, perfect voor elke slaapomgeving. Maar in zijn eenvoud ligt ook een verrassend detail: een subtiel lint dat een delicate toets toevoegt en de stijlvolle uitstraling van het overtrek versterkt.

Het Jaluk overtrek van Slabbinck is voor degenen die geloven dat minder meer is. Het is een perfecte keuze voor wie de voorkeur geeft aan een verfijnde, minimalistische esthetiek zonder in te boeten aan kwaliteit of comfort. Met zijn subtiele lintdetail en verfijnde uitstraling, transformeert het Jaluk overtrek uw slaapruimte in een oase van rust en stijl.

Shavi

Het Shavi overtrek, gebracht door Slabbinck en verkrijgbaar bij Van Cadsand Slaapcomfort, voegt een vleugje speelsheid en vrolijkheid toe aan uw slaapkamer met zijn levendige machineborduurwerk van dartelende vlinders.

Het Shavi overtrek springt in het oog met zijn unieke en levendige design. Het machineborduurwerk van vrolijke vlinders voegt een speels element toe dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Deze vrolijke vlinders dansen over het overtrek, waardoor een luchtig en zorgeloos gevoel ontstaat dat bijdraagt aan een ontspannen slaapomgeving.

Het Shavi overtrek van Slabbinck is een perfecte keuze voor degenen die hun slaapkamer willen verlevendigen met een vrolijk en speels design. Het belichaamt de jarenlange ervaring en toewijding van Slabbinck aan vakmanschap en design, en het transformeert uw slaapruimte in een kleurrijke en vrolijke oase. Laat het Shavi overtrek u elke nacht vrolijk in slaap wiegen met zijn speelse vlinders.

Bola

Sluit je ogen en voel de warmte van een fijne zonnegloed met het Bola overtrek van Slabbinck. Deze gelukzalige ervaring wekt een verlangen naar meer bruisende vibes en stralende momenten.

Het Bola overtrek neemt je mee op een dans met zijn ritmische lijnen. Het ontwerp is zowel elegant als schitterend, het transformeert elke slaapkamer tot een podium waar je elke nacht de hoofdrol kunt spelen.

Het Bola overtrek van Slabbinck is meer dan zomaar een bedovertrek; het is een uitnodiging om te ervaren en te stralen. Het is de perfecte keuze voor degenen die een straaltje zonneschijn en levensvreugde in hun slaapkamer willen brengen. Laat de dansende lijnen van het Bola overtrek je in slaap wiegen en je dromen stralend maken als nooit tevoren.

Duurzaamheid Voor Slabbinck is duurzaamheid een kernwaarde. Ze streven naar constante innovatie om hun productieprocessen milieuvriendelijker te maken en kiezen partners die dezelfde waarden delen. Slabbinck levert maatwerk, waardoor ze geen voorraad hoeven aan te houden en stofafval kunnen beperken. De reststoffen worden hergebruikt voor de vervaardiging van de beschermende linnen zakken waarin de producten worden verpakt. Met hun zonnepanelen is 95% van hun stroomverbruik zelfvoorzienend en ze maken gebruik van gefilterd water in het productieproces. Daarnaast vermijden ze plastic verpakkingen en kiezen voor FSC-gecertificeerd karton.

Made in Belgium Slabbinck is een trots Belgisch familiebedrijf waar de authenticiteit van hun producten voorop staat. Hun passie en vakmanschap worden al sinds 1903 van generatie op generatie doorgegeven. De in-house productie in Brugge biedt hen de flexibiliteit om snel in te spelen op de wensen van hun klanten. Elk product wordt voorzien van een unieke QR-code, waarmee klanten een kijkje kunnen nemen in de totstandkoming ervan. De authenticiteit en kwaliteit van hun producten worden extra onderstreept door het “Handmade in Belgium” label.

Een ongeëvenaarde service Bij Slabbinck, te koop bij Van Cadsand Slaapcomfort, staat de klant centraal in de creatie van hun droomslaapomgeving. Het toegewijde team van Slabbinck begeleidt de klant van begin tot eind.

Meer info over Slabbinck?

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op