Beddenwinkel Bergen op Zoom

Beddenwinkel Bergen op Zoom

van Cadsand

Van Cadsand Slaapcomfort, dé keuze in slaapcomfort voor Bergen op Zoom

Als u in Bergen op Zoom of omgeving woont en op zoek bent naar een nieuw bed of matras, dan is Van Cadsand Slaapcomfort uw eerste bestemming. Wij bieden een breed scala aan topklasse bedden en bijpassende accessoires van de meest gerespecteerde merken.

Topmerken bij Van Cadsand Slaapcomfort

We hebben een selectie van enkel de allerbeste producten van vooraanstaande merken zoals van Cadsand, Kreamat, Nill Spring, Van Dyck en Beddinghouse. Wij accepteren geen concessies op het gebied van kwaliteit, waardoor u kunt vertrouwen op de duurzaamheid van uw nieuwe bed.

Ongeëvenaarde klantenservice bij onze beddenzaak

Onze service gaat verder dan het gewone. Wij bieden gratis levering aan onze klanten in Bergen op Zoom. Wij streven ernaar om iedereen te helpen aan een perfecte nachtrust.

Van Cadsand Slaapcomfort is ook bekend om onze aanpasbare matrassen. Deze matrassen zijn speciaal ontworpen om aan te passen aan uw lichaam, wat bijdraagt aan een meer ontspannen en comfortabele slaapervaring.

Kom naar Van Cadsand Slaapcomfort vandaag nog

We nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Heinkenszand. Doe inspiratie op voor uw nieuwe slaapkamer en bespreek uw specifieke slaapbehoeften met onze ervaren adviseurs. Ze zullen u graag adviseren over de beste keuze voor ledikanten en matrassen op basis van uw behoeften. Maak vandaag nog een afspraak via onze website om ervoor te zorgen dat we genoeg tijd voor u hebben.

Bekijk onze...

Contact

0113-405017