Beddenspeciaalzaak in Zeeland

Bent u op zoek naar een nieuw bed? Een matras, of zoekt u een complete boxspring met alles erop en eraan? Wilt u het maximale uit uw nachtrust halen, dan brengt u een bezoek aan BinnenUit Bedden & Slapen (Van Cadsand slaapcomfort) in Heinkenszand!

Van Cadsand Slaapcomfort is met 1000 m2 de grootste beddenwinkel van Zeeland. Van boxsprings, matrassen, kussens en dekbedovertrekken. Van Cadsand Slaapcomfort heeft het allemaal. Wij hebben van goedkope boxsprings tot compleet custom made gemaakte boxsprings in onze collectie. Van Cadsand Slaapcomfort is daarom de bedden winkel van Midden Zeeland, Goes, Middelburg, Vlissingen en omstreken. Zoekt u een echte slaapspecialist of slaapspeciaalzaak kom dan even langs of maak een afspraak. 

Wil u eerst meer informatie check dan ook onze online reviews. Dan kunt u van andere klanten zien wat zij van ons vinden.

Veel mensen zijn op zoek naar een echt goed matras en een echt goede nachtrust. Het probleem bij het kiezen van een matras is het grote aanbod. Eveneens is het testen van een matras in de winkel lastig. Je ligt immers in de winkel 5 tot 10 minuten op een matras terwijl je in werkelijkheid een matras 6 tot 8 uur achter elkaar gebruikt. Achteraf kan een matras dus heel anders liggen dan in de winkel. De kans is groot dat het kopen van een matras een miskoop wordt. Hierdoor vinden veel mensen het lastig om een matras te kopen.

Slaapadvies op maat

Een gezonde nachtrust begint bij ons met aandachtig luisteren. Onze verkoopadviseurs inventariseren uw wensen en kijken hierbij zelfs naar uw lichaamsbouw en slaaphouding. Ook vragen wij u of u pijnklachten heeft en of u ’s nachts veel transpireert of beweegt. Door deze soms diepgaande vragen te stellen, kunnen wij u het beste adviseren. Zo krijgt u uiteindelijk een matras, boxspring of kussen die volledig is afgestemd op uw wensen én behoeften.

Woonwinkel in Zeeland

BinnenUit Bedden & Slapen is onderdeel van woonwinkel BinnenUit. In deze Zeeuwse woningspeciaalzaak (nabij Goes en Middelburg) hebben zich vijf winkeliers verzameld. Iedere winkelier heeft zijn eigen artikelen: u vindt er onder andere meubels, bedden, woningtextiel en buitenmeubelen! Zo kunt u naast BinnenUit Bedden & Slapen (Van Cadsand Slaapcomfort) terecht bij BinnenUit Meubelen (De Jonge Hoek van Dijke), BinnenUit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel), en BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio). Bekijk onze openingstijden of neem contact met ons op en breng vrijblijvend een bezoek!

bannerwinkels.jpg

Ontdek de kwaliteit van ontspannen

Van Cadsand Slaapcomfort

Bij van Cadsand Slaapcomfort hebben we iets met slapen. Al meer dan 25 jaar expertise in slaapcomfort.

Daarvoor gebruiken we Zeeuws vakmanschap, de exclusieve materialen en vooral wetenschappelijke inzichten en innovaties. In onze eigen fabriek in Nederland maken onze vakmensen de van matrassen, kussens en boxsprings volledig op maat.

In ons assortiment vindt u tal van kwalitatieve artikelen voor een ontspannen nacht. Onze slaapexperts geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.