Bankstellen Zico-Passe-Partout

Zico

Passe-Partout

Algemene productinfo

Zico is een elementen bank van het Belgische merk Passe Partout. Het lijkt op het eerste oog een eenvoudige bank, maat kent een optimaal comfort en het programma bevat heel veel mogelijkheden. Zo stelt u uw favoriete bank samen door elementen te combineren, als compacte losse bank, of royale hoekbank

Productinformatie

Zico is een comfortabele bank dankzij de de zitting van pocketvering en het HR koudschuim (35 kg/m3) met dacron-vezel laag.

Het elegante frame van zwart gepoedercoat metaal geeft de bank een luxe uitstraling. Kiest u liever voor landelijk, stoer dan bevelen we u de houten  poten aan, deze zijn in diverse kleuren mogelijk.

U heeft de keuze uit diverse stoffen in verschillende kleuren en patronen. Bekijk de gehele stoffencollectie in de winkel.

Bekijk hier alle technische gegevens

Lees hier meer over de ontwerpers 

Over Passe Partout

Passe Partout bestaat uit een uitgebreide collectie zitmeubelen, ontworpen door Belgische en Nederlandse designers. De meubelen worden met de hand gemaakt in Europa. De Passe Partout bankstellen zijn van hoge kwaliteit; er wordt niet bezuinigd op het frame, de vullingen en de stoffen die gebruikt worden. Het zitcomfort is dan ook uitstekend!

Aanbevolen producten

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel xl

Montis

livio-passe-partout2
Livio

Merk

bellice-leolux-hoekbank-binnenuit-vierkant
Bellice

Leolux

grande-soffice-edra-binnenuit10
Grande Soffice

Edra

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens