bankstellen-tweak-pode

Tweak

Pode

Van een gewone bank tot een riante hoekopstelling of een u-vormige chill-gigant; geen bank vindt zo gemakkelijk uw favoriete vorm als Tweak. Ontwerper Roderick Vos tekende een uitgekiend programma met slim bedachte elementen zodat u nagenoeg elke gedroomde combinatie of opstelling kunt verwezenlijken.

Productinformatie

Met de zitbreedte van Tweak kunt u volop variëren. Bij de elementen heeft u de keuze tussen 80 en 95 centimeter en bij de banken is ook een zitbreedte van 110 centimeter mogelijk. Mocht u graag een hoofdsteun toevoegen dan is die er in drie bijpassende breedtes. En goed om te weten: het programma kent ook een mooie poef, om uw zitcomfort nog verder uit te breiden.

We  adviseren u in de winkel graag over de beste mogelijkheden voor uw interieur.

Leer of stof; welke bekleding u uiteindelijk ook kiest, als u het mooi vindt, zit u als gegeoten!

kleuren en materialen

Over Pode

U kent Pode misschien van het meubelmerk Leolux, maar maak nu kennis met het vernieuwende karakter van Pode. Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én art directors over Pode hebben ontfermd.

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

dp_metaform-eettafel-binnenuit
DP

Metaform

Pode-Sparkle-Lage-Fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Pode

melloo-hoekbank-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer2
Melloo

Pode

tajmahal-salontafel-keramiek-bert-plantagie-binnenuit
Taj-Mahal

Bert Plantagie

Contact

0113-561482