Bankstellen-Turia-Pode

Turia

Pode

Turia is elegant en opvallend door haar onderscheiden organische vorm. Daardoor zit ze ook fantastisch, alsof je met open armen wordt ontvangen na een intensieve werkdag. 

Turia is de Valenciaanse visie op comfort. Niet voor niets is het programma vernoemd naar de rivier waaraan de stad ligt. Turia is ontworpen door designstudio Yonoh en is net zo’n fijne plek om te vertoeven als Valencia zelf.

Productinformatie

Kenmerken Turia

Als je kijkt naar het ontwerp, zie je een spannende mix van mooie, ronde vormen en scherpe lijnen. Die geeft Turia een heel eigen uitstraling, maar is tegelijkertijd ook essentieel voor het comfort. Want het programma heeft heerlijke hoekjes waarin je je prettig kunt nestelen. Voetjes omhoog op de chaise longue en wie doet je wat?

Kom langs en maak persoonlijk kennis met Turia, we adviseren u graag!

De Turia is leverbaar in zowel stof als leer, de zij- en achterkant zijn individueel aan te passen voor een frisse look.

Bekijk online een overzicht van alle kleuren en materialen 

We adviseren u uiteraard graag persoonlijk in onze winkel. 

De meest compacte vorm van de Turia is de loveseat, daarnaast is de Turia verkrijgbaar in een 2,5-zits, 187 cm breed / 85 cm diep / 77 cm hoog

3-zits 218 cm breed / 85 cm diep / 77 cm hoog

en een 3,5-zitbank 250 cm breed / 85 cm diep / 77 cm hoog

Indien u de voorkeur heeft voor het maken van een mooie hoek in uw bank, dan kunt u de standaard formaten nemen, maar er kan ook een large of extra large schakelbank voor u worden gecreëerd.

De pootjes van de Turia (leverbaar in twee hoogtes) zijn standaard gepolijst aluminium maar op uw verzoek wordt elke kleur aangenomen. 

Yonoh 

Yonoh werd in 2006 opgericht in Valencia, waar het duo studeerde en nog steeds een studio heeft. Het portfolio is breed, met onder meer huisstijlen, beursstands en diverse gebruiksvoorwerpen. “Maar”, zegt Selma, “ons hart ligt toch bij het interieur. Dat is waar wordt gegeten en waar we samen zijn met onze dierbaren of waar ook steeds vaker wordt gewerkt. Dat is waar het volle leven zich afspeelt, zeg maar. Met meubels geven we invulling aan dat leven. Daarom hebben veel van onze ontwerpen een vriendelijke en genereuze uitstraling. Ze passen in een moderne inrichting maar ook bij een meer klassieke stijl.

Over Pode

U kent Pode misschien van het meubelmerk Leolux, maar maak nu kennis met het vernieuwende karakter van Pode. Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én art directors over Pode hebben ontfermd.

Waarom adviseren wij Pode?

 

De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en ontdek alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

leolux-design-bank-flint-sfeer-1
Flint

Leolux

Pode-Sparkle-Hoge-Draaifauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Pode

kameo-label-3zitsbank-binnenuit2
Kameo

Label

pode_bibo_fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Bibo

Pode

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens