Bankstellen-standard-edra

Standard

Edra

Algemene productinfo

Standard is een bank die maximaal comfort biedt voor zowel individueel als voor meer mensen in elke positie. Aanpasbaar aan de wensen van degenen die het gebruiken. De bank is te gebruiken voor formeel, informeel, of voor het lezen of relaxen. 

Het belangrijkste element is een “intelligent kussen” dat wordt gebruikt als een armsteun en rugleuning. Je kunt ze kantelen naar uw eigen wens, laag, hoog, schuin of omhullend. De kussens bieden ongekende en buitengewone elegantie aan deze bank, ontworpen voor elk soort comfort. Door de diepere zitplaatsen helpt het om een ​​ongedwongen comfort en een vrijer gebruik van de bank te ontdekken.

Productinformatie

De structuur van de Edra Standard-bank is gemaakt van metaal, polyurethaan, synthetische watten en ganzenveren.

Uitvoeringen: Diverse uitvoeringen mogelijk

Benieuwd naar deze bijzondere bank en het geweldige zitcomfort? Neem plaats in onze winkel!

De Edra meubelen kunnen worden uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteitsstoffen. De stoffen zijn gedurfd, met een hoog comfort en aaibaarheidsgehalte. Van heel uitgesproken kleurrijk tot basic en naturel. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden.  

Essential is verkrijgbaar in verschillende elementen om de juiste samenstelling voor elke situatie te kunnen verkrijgen.
Een Twee-, drie-, of vier-zits. Met of zonder hoeken, een bocht of halve maan of in cirkels, als voetenbank, chaise longue of fauteuil.

Creëer uw persoonlijke combinatie van elementen met behulp  van de online configurator.

Design: Francesco Binfaré

Over Edra

De collectie van Edra is heel onderscheidend vergeleken met de rest van onze collectie. Edra meubelen zijn opvallend en uniek van vorm en comfort. De mogelijkheden van Edra zijn ongekend, heel veel combinatie mogelijkheden van elementen en het merk biedt een fantastische stoffen collectie. De meubelen hebben een bijzonder uitnodigend zitcomfort. Ook is de kwaliteit van het binnenwerk en de vullingen uitstekend. De collectie is zeer gedurfd en dat trekt ons juist aan!

Durft u het aan om uw grenzen te verleggen? Wij willen met u de uitdaging aan gaan!

Waarom adviseren wij Edra?

Edra is een bedrijf met een unieke geschiedenis. Een erkende marktleider op meubeldesign gebied. Edra is uniek, anders, artistiek, apart. Edra heeft zijn eigen weg gevolgd, met moed, professionaliteit, respect en karakter.  Niet beïnvloedt door trends: de designs gaan veel verder dan dat. Elk meubelstuk van Edra vertelt een eigen verhaal. Het bedrijf heeft een geschiedenis gecreëerd die in de toekomst zal blijven bestaan, dankzij de productie van de hoogste kwaliteit meubelen, nooit beïnvloed door voorbijgaande mode en trends. Een pad met als resultaat, een stevig gevestigd merk en een referentiepunt heeft gemaakt in de internationale design scene.

Aanbevolen producten

grande-soffice-bovenaanzicht-edra-binnenuit5
Grande Soffice

Edra

essential-bank-edra-binnenuit-zeeland
Essential

Edra

close-arco-eetkamerstoel-binnenuit-sfeer2
Close

Arco

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel-XL

Montis

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens