Bankstellen splinter harvink

Splinter

Harvink

Algemene productinfo

Model Splinter van Harvink is stijlvol opgebouwd, kenmerkend voor de Splinter is de mooie zichtbare frameconstructie. Door het frame juist aan de buitenkant van de bank te plaatsen, lijken de massievere delen van de bank te zweven. Het oogt luchtig en precies duidelijk hoe het meubel in elkaar zit. De Splinter kan worden uitgevoerd met of zonder gestoffeerde arm. Het armframe is mogelijk in Amerikaans noten of in eiken afgewerkt met een blanke lak of gebeitst in antraciet, zwart of wit. Het frame onderdoor de zitting klan in chroom of zwart.
De Splinter heeft standaard een lage rug, maar kan worden uitgevoerd met een 9 cm. hogere rug, dan wordt de rug opgedeeld door middel van een lendesteun. De afwerking ligt in uw handen: met of zonder gestoffeerde arm, hoge of lage rug, stof of leer, eiken- of notenhouten armframe, zwart of chromen frame.

Vorige slide
Volgende slide

Productinformatie

Kenmerken Splinter

De Harvink collectie wordt geproduceerd in samenwerking met Nederlandse ontwerpers en toeleveranciers. De materialen komen uit Nederland. Zo kan het productieproces en de kwaliteit door Harvink goed bewaakt worden. Bovendien wordt de CO2 uitstoot door transport op deze manier beperkt.

De fauteuils en banken van Harvink zijn echte leefmeubels. Dan kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Elk model heeft een slijtvaste en afneembare bekleding door middel van een rits. U kunt de hoezen chemisch laten reiningen of later heel eenvoudig een compleet nieuwe hoes laten maken.

Bij de banken en fauteuils van Harvink hoeft u nooit te kiezen tussen schoonheid en comfort. Bij Harvink gaan die twee perfect samen. Nieuwe ontwerpen worden uitgebreid getest. Als vulmateriaal wordt aalleen het beste koudschuim toegepast dat de lichaamscontouren volgt en zorgt voor de juiste ondersteuning, voor jarenlang zitcomfort.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe Harvink collectie, we nodigen u van harte uit om het comfort en de schoonheid zelf te komen ervaren in onze showroom.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Harvink heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd en werkt daarnaast samen met de stoffenleveranciers, de Ploeg, Kvadrat en Gabriel.

Kom langs in onze uitgebreide showroom voor een goed advies of bekijk online vast de vele mogelijkheden.  

Afmetingen:

Lage rug

2 zits 175 x 74 x 83d
3-zits 206 x 74 x 83d

Hoge rug

2-zits 175 x 83 x 83
3-zits 206 x 83 x 83

De splinter is ook verkrijgbaar als fauteuil.

Over Harvink

Waarom adviseren wij Harvink?
Thuis staat gelijk aan ontspanning. Hier kan je volledig jezelf zijn. Je zoekt daarom een inrichting die past bij jou als persoon. Maak bij BinnenUit kennis met de banken, fauteuils, stoelen, tafels en interieurcomplementen van Harvink. Eigenzinnig, elegant en op maat. De basis van de meubelstukken staat vast, maar de framekleur, houtsoort en stoffering heb je zelf in de hand.

Daarom kies je voor Harvink bij BinnenUit
Bij BinnenUit vind je niet alleen een onovertroffen collectie van Harvink: onze woonexperts zijn ook zeer ervaren in het inrichten van jouw huis. De perfecte fauteuil, een sublieme salontafel en een zitbank in bijpassende stoffering. Meubels die naadloos passen bij jouw wensen en voorkeuren. Zo voelt je huis nóg meer als thuis.

Aanbevolen producten

lagom-jori-binnenuit-fauteuil-stof
Lagom

Jori

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel XL

Montis

uncle-sam-harvink-fauteuil-binnenuit
Uncle Sam

Harvink

jori_Glove-bank-sfeerbeeld-binnenuit-Zeeland
Glove Pure

Jori

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens