Bankstellen santosa evidence

Santosa

Evidence

Algemene productinfo

Santosa verraadt het handschrift van designer Sven Hansen: organische lijnen en verfijnde details, zoals de bies die elegant rond de armen loopt en de pootjes die zo zijn ontworpen dat de bank erboven lijkt te zweven. Het comfort kreeg vanzelfsprekend veel aandacht. De zachte overgang tussen arm en rug nodigt uit om lekker knus in de hoek te nestelen. Voor de binnen- en buitenzijde kiest u zelf de mooiste combi van materialen en kleuren. Dat geldt ook voor de bies, die in afwijkend kan worden gekozen. De aluminium pootjes zijn er in twee hoogtes en naar wens in alle poedercoat-kleuren in de Évidence-collectie.

Productinformatie

Kenmerken Santosa

  • Uitvoeringen: 
    fauteuil, 2-zits, 2,5-zits of 3-zitsbank en poef. Elke variant is leverbaar met een hoge of een lagere rugleuning
  • Bekleding: leer, stof of combinaties
  • Comfort-opties:  zithoogte +2 cm
  • Poten: gepolijst aluminium of gepoedercoat

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Evidence collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Leer
Stof

Design: Sven Hansen, 2020

Over Evidence

Évidence is een Leolux-merk

Évidence is een vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door experts van Leolux. Banken en fauteuils die u zullen verrassen door hun topkwaliteit en eindeloos comfort.

Speciaal voor u selecteerden wij de mooiste materialen en uitvoeringen, die u smaakvol kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor luxe leer, de mooiste stoffen of het unieke gevoel van Alcantara. Daarnaast bieden bijna alle modellen u de mogelijkheid om zithoogte en -diepte aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kiest u met Évidence voor bewezen kwaliteit in comfortabel en compact zitten.

Wilt u het comfort en de tijdloze uitstraling van Évidence zelf ervaren? Dan is een bezoekje aan de showroom van de Jonge Hoek van Dijk een uitstekend plan.

Aanbevolen producten

bora_balanza_leolux-bank-binnenuit-sfeer
Bora Balanza

Leolux

leolux-design-bank-flint-sfeer-1
Flint

Leolux

kameo-label-3zitsbank-binnenuit2
Kameo

Label

cream-fauteuil-leolux-leer-sfeerl-binnenuit-zeeland
Cream

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens