bankstellen-pacific-jori

Pacific pure

Jori

Pacific pure is een echte jori klassieker.

De bekende klassieker van Jori is terug in een ander jasje. De comfortabele, subtiel hellende zitlijn werd behouden. Net als de iconische, kantelbare armleggers. Deze transformeren de bank in een handomdraai tot chaise longue, een 2-zitsbank tot een 4-zitsbank en een fauteuil tot love-seat. Nieuw aan de Pacific Pure zijn de fijne pootjes, de opvallende biesafwerking rondom de contouren en een afgeronde vorm die nog meer refereert naar de golfslag van de oceaan waarnaar het originele ontwerp werd genoemd.

Productinformatie

De originele Pacific behoort ongetwijfeld tot de iconen van de JORI collectie. Het is een prachtige designklassieker, die door zijn pure rechte vormgeving bijzonder veel ‘kracht’ uitstraalt.

Dankzij een aantal lichte aanpassingen, bracht Belgisch Designer Verhaert een update uit van dit bankenprogramma, dat voortaan PACIFIC PURE zal heten.

De ontwerper is hierbij heel voorzichtig te werk gegaan. De statig rechte vormgeving is zo goed als intact gebleven, echter de buitencontouren krijgen dankzij een licht afgeronde vormgeving een zachtere lijn. De bies rondom geeft de bank een hedendaagse uitstraling. Ook de poot krijgt een nieuwe verfijnde look. De draaibare armlegger, tot op heden een groot succes, geeft dit model een functionele meerwaarde.

De Pacific Pure kan zowel in stof als in leer worden uitgevoerd.

In onze inspirerende showroom adviseren wij u graag bij de keuze van het geschikte materiaal en passende kleur bij uw interieur.

stoffen
leer

Configureer uw eigen Pacific Pure bank

• Bank met armleggers die draaibaar zijn tot extra zit.
• Onderstel : hoekpoot gelakt in één van de JORI standaardkleuren 
• Keuze zithoogte:
43 cm of 44,5 cm. Zithoogte poef : 43 cm
• Frame : massief beukenhout.

Download alle technische gegevens.

Verhaert New Products & Services is een befaamd innovatiecentrum dat vernieuwende producten en systemen ontwikkelt voor verschillende sectoren: industrie, lifestyle, de medische en openbare sector. Als een laboratorium voor innovatie begeleidt Verhaert het creatieproces bij JORI. Beide ondernemingen werken nauw samen om nieuwe ideeën toe te spitsen op de waarden van JORI : design, comfort en duurzaamheid. De reeds jarenlange samenwerking tussen beide bedrijven werpt duidelijk zijn vruchten af. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerp van het gepatenteerde relaxmechanismen.

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een Jori bank of fauteuil bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

bora_balanza_leolux-bank-binnenuit-sfeer
Bora Balanza

Leolux

yoga-relaxfauteuil-jori-binnenuit-zeeland-sfeer
Yoga

Jori

linea-jori-sfeer-binnenuit-zeeland3
Linea

Jori

daydreamer_jori-relaxfauteuil-binnenuit2
Daydreamer

Jori

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens