Bankstellen Pacific cloak havee-

Pacific

Cloak

Algemene productinfo

De “Grande Dame” uit de “Cloak” collectie. De verrassende verhoudingen tussen zitting en rug, met losse of zwevende armleggers maken van de “Pacific” een onvervalste publiekslieveling ! De “Grande Dame” uit de “Cloak” collectie. De verrassende verhoudingen tussen zitting en rug, met losse of zwevende armleggers maken van de “Pacific” een onvervalste publiekslieveling!

Het team van Binnenuit vertelt u graag meer over de mogelijkheden en helpt u graag bij het kiezen va uw favoriete bekleding. Maak een afspraak of kom langs in de winkel.

Productinformatie

Opties:

Pacific is leverbaar in stof of leer, het onderstel is standaard uitgevoerd in chroom. Tegen meerprijs ook leverbaar met mat chroom of gelakt onderstel in (ral kleuren)

De hoofdsteun is een optie en de breedte is afhankelijk van de breedte van de bank, loveseat of fauteuil, evenals de optie van de uitrekbare voetensteun voor extra comfort.

ime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Havee meubelen heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd, maar werkt ook samen met bekende stoffen leveranciers als de Ploeg en Kvadrat.

Uniek is dat de bekleding van uw bank (voor 95%) zonder de traditionele nietjes wordt bevestigd. Dit maakt het mogelijk om de bekleding (of delen) van uw bank op eenvoudige wijze van een nieuwe hoes te voorzien. Havee Meubelen heeft daarvoor een verwisselbaar bekledingssysteem ontwikkeld, waar een Europees octrooi op rust. Over het algemeen genomen kan Havee de romp, en het schuim van de bank hergebruiken, daarmee wordt het milieu ontlast.

Details: PacificBreedteHoogteDiepte
3 1/2-zits2327788
3-zits2127788
2 1/2-zits1927788
2-zits1727788
Loveseat1277788
Fauteuil1077788
Zithoogte 42 – 43 
Armblok22 50
Hoofdsteun57 – 8723 
Voetensteun4338 
Uitval voetensteun 42/43

De breedte van de hoofdsteun breedte is afhankelijk van de breedte van de bank, loveseat of fauteuil.

 Alle maten in centimeters.
 De hoogte is gemeten vanaf de vloer.

Over Cloak

Geschiedenis

De oprichter van het bedrijf is Herman Veldhuizen Sr. Hij was van oorsprong beeldhouwer in de meubelindustrie en startte in 1956 met het vervaardigen van fauteuils, voetenbankjes en kloostertafels. Later kwamen daar ook garnituren bij. Mevrouw Veldhuizen bracht in de beginjaren de meubels aan de man en van lieverlee gingen ook de zonen van het gezin in het bedrijf aan de slag. 

Puur in comfort

Cloak staat voor een strak vormgegeven en perfect uitgevoerd product. Essentieel aan de ontwerpen is het woord ‘puur’. Puur in comfort, Puur in eenvoud, Puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een ’tijdloos enthousiasme’ uit.

Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed in mooie kwaliteitsstoffen van onder andere Kvadrat en De ploeg. Het zijn typische kenmerken van Havee meubelen en de basis van het succes van dit familiebedrijf.

Aanbevolen producten

lake-hoekbank-cloack-havee-binnenuit3
Lake

Cloack Havee

Shell met hocker havee cloak-binnenuit-zeeland
Shell

Cloack Havee

Interstar_wandmeubel-Binnenuit-zeeland
Tv-meubel

Interstar

Pilat&Pilat-Silas salontafelset-Binnenuit-Zeeland
Silas

Pilat & Pilat

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens