bankstellen-nivti-pode

Nivti

Pode

Nergens ontspan je beter dan in bank Nivti van Pode

Zit u graag iets dieper en iets lager? Nergens ontspant u beter dan in de heerlijke kussens van Nivti van Pode. Dit model is ontworpen door Meike Harde. Zij tekende een programma met eigenwijs ogende banken en aanbouwelementen, waarmee u alle kanten op kunt. Lekker compact met z’n tweetjes, languit op uw immense hoekbank met chaise longue en alles daartussenin.

Productinformatie

Dat relaxte zitten is te danken aan Nivti’s ronde hoeken en lage, diepe zit. Er zit ook veel aandacht in het uitgekiende zitcomfort. Want lekker loungen kan alleen met de juiste combinatie van steun en zachtheid. Nivti zelf staat er zelf ook bijzonder ontspannen bij. De zitelementen hebben aan de onderzijde alleen pootdopjes, zodat ze bijna op de grond rusten. Nivti is genieten van design zonder poespas en zitten zoals u dat wilt.

Gaat u voor één kleur leer of stof, kies voor een bank in een unieke combinatie die precies in uw interieur past. We helpen u graag op weg.

kleuren en materialen

Het programma bestaat uit een loveseat, banken (2,5, 3 en 3,5-zits), verschillende aanbouwelementen (2, 2,5, 3 en 3,5-zits), een divan, een chaise longue en een poef.

Meike Harde

Maar liefst twee keer werd Meike Harde al genomineerd als “beste nieuwkomer” door de prestigieuze German Design Award. Het werk van deze talentvolle designer, die in 2013 haar eigen ontwerpbureau opzette in Keulen, reikt van textiel en verlichting, tot decoratieve materialen en meubelen. …
lees meer over Meike Harde

Over Pode

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

tresto-detail-pode-binnenuit-zeeland
Tresto

Pode

leolux-design-bank-flint-sfeer-1
Flint

Leolux

Djenné-draaifauteuil in leer-vooraanzicht-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Denné

Merk

brisa-hoekbank-evidence-leolux-binnenuit-zeeland-productfoto
Brisa

Merk

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens