bankstellen-naila-leolux

Naila

Leolux

Ontdek de tegenstellingen van Lunetta van Leolux.

Naila is een programma met een verrassende, open aanblik. De zit is ietsje lager en dieper, zodat u eindeloos kunt ontspannen. En als u houdt van mooie details, dan is dit verfijnde ontwerp van Hanne Willmann precies wat u zoekt. Het lijnenspel van Naila verrast vanuit elke kijkhoek. Overal ziet u vloeiende ellipsvormen terug. Zo ontstaat een uitnodigende golfbeweging door het hele ontwerp.

Productinformatie

Het Naila-programma bestaat uit verschillende banken en een keur aan verrassende elementen. Natuurlijk is het mogelijk om een hoekbank van 90 graden te maken, maar als u het net even iets spannender wilt, dan zijn de asymmetrische elementen precies wat u zoekt. Het tussenelement met kleine knik bijvoorbeeld. Daarmee geeft u meteen een speelse twist aan uw interieur. Uniek zijn de tafels die speciaal bij dit element ontwikkeld zijn. Ze sluiten perfect aan op de contouren van de poef en zijn ideaal om uw telefoon, afstandsbediening of drankje op te plaatsen.

Graag vertellen we u nog veel meer over alle mogelijkheden van Naila. Kom langs voor een gepast advies, samen met u kijken we wat het beste bij uw gezinssituatie en uw woonkamer past. 

 

Vind hier een overzicht van alle Leolux bekleding en materialen.

Elementen
Naila is leverbaar als fauteuil, bank, met 2 kussens van 85 of 100 cm. Ook kunt u kiezen uit een aantal aanbouwelementen, 3 poefs, een brede chaise longue een eindtafel en verschillende breedtes rugkussens.

Poten
De verfijnde, diagonaal geplaatste voetjes, zijn een belangrijk, opvallend onderdeel van het design. Ze zijn precies uitgelijnd met de fraaie siernaad met zadelsteek die de hoek accentueert. Ze zijn beschikbaar in hout en aluminium.

Design: Hanne Wildeman, 2023

Over Leolux

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al ruim tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

axel-hoekbank-montis-binnenuit2
Axel

Montis

lunetta-leolux-bank-leer-binnenuit-zeeland-banner
Lunetta

Leolux

Pode-Fold-Edit-Insert-Tweed-actie-social-2023-NL-1080x1080-2
Fold

Pode

Artifort Mare FC 378 - Rene Holten
Mare

Artifort

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens