Bankstellen Moby-Dick-Label

Moby Dick

Label

Algemene productinfo

Moby Dick is een no nonsense bank. Het is een  ontwerp van Gerard van den Berg uit 2017. De Moby Dick geeft een uitnodigend gevoel door de zachte dacron-laag, daardoor wilt u meteen gaan zitten en heerlijk ontspannen. De bank heeft een stevige onderste schuimlaag die de ronde vormen van de bank benadrukt. Het rank vormgeven onderstel laat de royale zitbank zweven in de woonkamer.

Productinformatie

Moby Dick nodigt, door de zachte dacron-toplaag, meteen uit om te gaan zitten en heerlijk te ontspannen. De stevige onderste schuimlaag zorgt voor de mooie ronde vormen. Het is een comfortabele bank voor iedereen.

Moby Dick is leverbaar in alle stof en leersoorten de Label-collectie.

Mogelijkheden & afmetingen (breedte x diepte x hoogte):

1-zits: 107 x 92 x 72 cm

2-zits: 166 x 92 x 72 cm

2,5-zits: 198 x 92 x 72 cm

3-zits: 238 x 92 x 72 cm

Zithoogte is 47 cm

Gerard van den Berg, 2017 

Een fundamentele jeugdervaring is zijn opleiding tot meubelmaker. “Ik heb het ambacht technisch perfect leren uitoefenen. Onder leiding van buitengewoon ervaren vakmensen heb ik leren schaven en sleutelen aan modellen, en alle mogelijke materialen en productietechnieken moeten uitproberen. Mijn technische kennis vormt een wezenlijke bijdrage aan mijn artistieke creativiteit.”

“Ik geniet ervan om als ontwerper mooie dingen te bedenken en die vervolgens als vakkundig vormgever te concretiseren. Daarbij is het fantastisch dat je creaties door veel verschillende mensen uit allerlei culturen worden gewaardeerd. Dat bevestigt je in het idee dat de kwaliteit van een goed ontwerp universeel is.”

Gerard van den Berg: ”Ik weet heel goed hoe mensen zitten en hoe een zitmeubel moet worden gemaakt. Mijn technische kennis vormt een wezenlijke bijdrage aan mijn artistieke creativiteiten.” 

Over Label

Een familie bedrijf met liefde voor het vak.

Label is een Nederlandse familie bedrijf, opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en zijn broer Ton. Label is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde meubelen. BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Label. Maak hier kennis met Label en laat u in onze showroom adviseren door gedreven woonadviseurs.

Aanbevolen producten

aztec-stof-montis-binnenuit-zeeland
Aztec

Montis

livio-passe-partout2
Livio

Passe Partout

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Pode-Sparkle-lage-draaifauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Pode

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens