Bankstellen Melloo-Pode

Melloo

Pode

Algemene productinfo

De wereld van Melloo draait helemaal om u. Met drie banken, veertien elementen en een bijpassende poef kunt u dit vriendelijke en uitnodigende ontwerp van Roderick Vos precies samenstellen zoals u het voor ogen hebt. Melloo is door haar afwisselend actieve en diepere zit, de perfecte bank voor een lange avond waarbij u afwisselend actief en languit op de bank wilt kunnen zitten.

Nieuwjaarsactie Melloo

vlijmscherpe prijzen voor alle uitvoeringen in de stof Fresco van 1 januari t/m 31 mei 2024

Productinformatie

Het aanbouwprogramma daagt u uit om uw creativiteit de vrije loop te laten. Uniek voor Melloo zijn de ronde hoekelementen, waarmee u uw eigen comfortabele Melloo-landschap bouwt. Voeg een lounge-element toe om languit te relaxen, of juist extra zitelementen zodat zo veel mogelijk mensen met u kunnen meegenieten.

Kom proefzitten en laat u adviseren in onze uitgebreide Pode studio.

Leer of stof Melloo geeft u precies uw eigen draai.

Thijs Smeets

Thijs Smeets studeerde Industrieel Productontwerp aan de Haagse Hogeschool. Inmiddels runt hij alweer 13 jaar zijn eigen bedrijf: Studio Smeets Design, gevestigd in een prachtig “art nouveau” pand in hartje Amsterdam met uitzicht op de Westertoren.

Over Pode

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

Nosto-fauteuil met relaxfunctie-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Nosto

Design on Stock

dp_metaform-eettafel-binnenuit
DP

Metaform

brisa-hoekbank-evidence-leolux-binnenuit-zeeland-productfoto
Brisa

Evidence

pode_bibo_fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Bibo

Pode

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens