Bankstellen Mayon Leolux

Mayon

Leolux

Algemene productinfo

De naam Mayon herinnert aan klassieke en hemelse sferen. En dat is precies wat deze bankenserie belichaamt: eigentijds charisma met een verheven zitbeleving. De organisch golvende rondingen van de armen en de rug, voorzien dit compact vormgegeven model van heel eigenzinnige kenmerken. Uit de eerste samenwerking tussen de Duitse designer Christian Werner en Leolux ontstond een bank met een geheel eigen gezicht. Innovatief, compact en edel uitgevoerd. De verende armen zorgen dat u zich lekker ontspannen in de hoek van de banken kunt nestelen. Ze vormen bovendien een ingebouwd hoofdkussen, wanneer u even lekker wilt liggen.

Productinformatie

Kenmerken Mayon

Mayon is aan alle kanten even rijk en gedetailleerd. Het model werd uitgevoerd met exclusieve aluminium poten, een tactiele zadelsteek en de stoffeerbewerking “Points” aan de buitenkant van de armen en de rug. Het maakt Mayon tot een luxueuze verrijking voor elk interieur. Bekijk de mogelijkheden met behulp van de Leolux Creator.

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Mayon Programma: 2 zits, 2,5 zits, 3 zits-bank, fauteuil, sluimerkussen en pouf. Compacte bankenserie Leverbaar in diverse maten Rijke uitstraling. Extra comfort door de verende armen Mooie aluminium poten in drie hoogtes

(standaard, – 2 cm en + 2 cm).

Optioneel leverbaar in alle Leolux lak- en epoxykleuren. (M.u.v. Brush & Metallicbrush) Zitdiepte optie van – 2 cm

Design: Christian Werner

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

jori_Glove-bank-sfeerbeeld-binnenuit-Zeeland
Glove Pure

Jori

bora-balanza-banner-leolux-binnenuit-banken
Bora Balanza

Leolux

leolux_mayuro_0001
Mayuro

Leolux

cream-fauteuil-leolux-leer-sfeerl-binnenuit-zeeland
Cream

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens