bankstellen-lunetta-leolux

Lunetta

Leolux

Ontdek de tegenstellingen van Lunetta van Leolux.

U richt uw leven in zoals u dat wilt. En daarom kiest u voor Lunetta. Want deze bank vormt zich helemaal naar uw wensen. Naar uw houding en naar uw stijl. Ontdek hoe deze bank uitersten met elkaar verenigt. Stevig en zacht, strak en los. Tegenstellingen maken het leven spannend. En ze maken Lunetta juist heerlijk ontspannend.

Productinformatie

Aan de plooien in de bekleding zie je al dat Lunetta een heerlijk comfort heeft. Maar als u goed kijkt, ziet u dat er een strak ritme in zit. De hoes van de bank wordt namelijk gestikt op een speciale machine, die overal dezelfde ruimte laat waardoor de plooien ontstaan. Het fundament onder het comfort van de zitting zijn de pocketveren waarmee Lunetta is uitgerust. Die zorgen bovendien ervoor dat je ondanks de lage zitpositie toch gemakkelijk kunt opstaan.

Vind hier een overzicht van alle Leolux bekleding en materialen.

Bekijk hier de afmetingen en prijzen van Lunetta

Design: Studiopepe, 2023

Lunetta is de eerste samenwerking van Leolux met Studiopepe. Deze gerenommeerde Milanese designstudio is opgericht door Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto en mag ’s werelds grootste merken tot zijn opdrachtgevers rekenen. Van een compleet interieur tot een enkel product; in elk ontwerp laten Lelli Mami en Di Pinto zich leiden door het onverwachte, met unieke resultaten als gevolg.

Over Leolux

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al ruim tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

axel-hoekbank-montis-binnenuit2
Axel

Montis

naila-hoekbank-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer4
Naila

Leolux

Pode-Fold-Edit-Insert-Tweed-actie-social-2023-NL-1080x1080-2
Fold

Pode

Artifort Mare FC 378 - Rene Holten
Mare

Artifort

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens