bankstellen-linea-jori

Linea

Jori

Een tijdloos design dat in stilte de storm van trends en stijlen overwint. Dat is het model Linea. Brede, weldadige armkussens die in vier verschillende standen geplaatst kunnen worden om uw hoofd, armen en rug een zalig gevoel te schenken. Doorgedreven onderzoek dat resulteert in een ergonomisch concept dat elke vezel van uw lichaam volkomen ontspanning biedt, of u nu wilt liggen of zitten. Een discrete sofa die gecreëerd is voor wie grenzeloos wil genieten.

Productinformatie

Kenmerken Linea

 • beschikbaar in 4 breedtes met fauteuil en poef
 • Frame : massief beukenhout
 • Leverbaar in leder, stof of microvezel
 • Pootjes : glijpootjes
 • Beschikbaar met zithoogte standaard of + 2 cm

Linea is al jarenlang een vaste waarde in de Jori collectie. Met zijn tijdloos design en onvoorwaardelijk zitcomfort kan hij tot op de dag van vandaag iedereen bekoren. Bij de Jonge hoek van Dijke helpen wij u graag uw eigen Linea samen te stellen, met behulp van onze rijke collectie stalen.

De Linea kan zowel in stof als in leer worden uitgevoerd.

In onze inspirerende showroom adviseren wij u graag bij de keuze van het geschikte materiaal en passende kleur bij uw interieur.

stoffen
leer

Configureer uw eigen Linea

 • Bank met traploos verstelbare armleggers.
 • Leverbaar in leer of stof; bij bekleding in stof bedieningsriempje altijd in leder.
 • Onderstel : gelakt in één van de JORI standaardkleuren 
 • Keuze zithoogte : 42 cm, 43,5 cm of 45 cm.
 • Frame : massief beukenhout.
 • Zitmeubel met afneembare hoezen (door professionele partij uit te voeren)

Download alle technische gegevens.

Christophe Giraud

Een volleerd ontwerper

Als Frans architect studeerde hij af aan de beroemde ‘Ecole d’Architecture de Normandie’.  Giraud heeft in elk opzicht zijn tocht doorheen de architectuur met succes afgelegd. Van de bouw van openbare en particuliere gebouwen, over showrooms en vergaderzalen, tot zelfs verpakkingsontwerp en design van gebruiksvoorwerpen. Hij beschrijft de architectuur als “het zoeken naar de balans tussen ruimte en materiaal, tussen vorm en functie”.

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

bora_balanza_leolux-bank-binnenuit-sfeer
Bora Balanza

Leolux

yoga-relaxfauteuil-jori-binnenuit-zeeland-sfeer
Yoga

Jori

jori_Glove-bank-sfeerbeeld-binnenuit-Zeeland
Glove Pure

Jori

daydreamer_jori-relaxfauteuil-binnenuit2
Daydreamer

Jori

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens