Bankstellen Lake cloak havee

Lake

Cloak

Ontdek hoekbank Lake bij Binennuit

Solitaire banken, ziteilanden, maar ook prachtige hoekopstellingen die zich volledig vormen naar je eigen smaak, en de beschikbare ruimte. Uiteraard wel met behoud van de charme, en schoonheid van een hoogwaardig designmeubel. Fraaie curves in de armleggers en rugdelen, die kunnen worden toegevoegd of juist weer weggelaten, bepalen het gezicht van “Lake”. Altijd luchtig, daarvoor zorgt het dwarsgeplaatste onderstel. Schoonheid zoals je het zelf bedoeld hebt. Want zeg nou zelf, een maatpak zit toch altijd net iets beter. Hans Daalder Ontwerper. Solitaire banken, ziteilanden, maar ook prachtige hoekopstellingen die zich volledig vormen naar je eigen smaak, en de beschikbare ruimte. Uiteraard wel met behoud van de charme, en schoonheid van een hoogwaardig designmeubel. Fraaie curves in de armleggers en rugdelen, die kunnen worden toegevoegd of juist weer weggelaten, bepalen het gezicht van “Lake”. Altijd luchtig, daarvoor zorgt het dwarsgeplaatste onderstel. Schoonheid zoals je het zelf bedoeld hebt. Want zeg nou zelf, een maatpak zit toch altijd net iets beter. Hans Daalder Ontwerper.

Vorige slide
Volgende slide

Productinformatie

Kenmerken Lake

  • Lake is een bank die geheel naar eigen wens is samen te stellen. De bank bestaat uit aanbouw elementen in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen, maar ontkoppeld ook los van elkaar een mooi geheel vormen.

    lees meer over de constructie van Lake

  • Poten: standaard chroom gepolijst optioneel mat chroom of in een ral kleur naar keuze gepoedercoat.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Havee meubelen heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd, maar werkt ook samen met bekende stoffen leveranciers als de Ploeg en Kvadrat.

Uniek is dat de bekleding van uw bank (voor 95%) zonder de traditionele nietjes wordt bevestigd. Dit maakt het mogelijk om de bekleding (of delen) van uw bank op eenvoudige wijze van een nieuwe hoes te voorzien. Havee Meubelen heeft daarvoor een verwisselbaar bekledingssysteem ontwikkeld, waar een Europees octrooi op rust. Over het algemeen genomen kan Havee de romp, en het schuim van de bank hergebruiken, daarmee wordt het milieu ontlast.

Details: LakeBreedteHoogteDiepte
3 1/2-zits2358583
3-zits2158583
2 1/2-zits1958583
2-zits1758583
Loveseat1308583
Fauteuil1108583
Zithoogte 44 
Armleuning1021 – 2255
Armleuning1042 – 4355

 

Design: Hans Daalder

De combinatie Havee en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie hoogwaardige zitmeubelen opgeleverd. Mooie, pure ontwerpen, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort.

Een sterke ketting heeft alleen maar sterke schakels.

‘Als ontwerper probeer ik mijn ideeën altijd de hoogste kwaliteit mee te geven. Inspiratie alleen is dan niet genoeg; Er wordt gesleuteld en geschaafd totdat het ontwerp in mijn ogen optimaal is.

In mijn samenwerking met Havee werkt het net zo; Hun motto is; Als het beter kan, moet het ook beter.

Het grote vakmanschep van de mensen van Havee staat garant voor een perfecte vertaling van mijn ontwerp. En dat is de droom van iedere ontwerper! Trots teken ik voor de “Cloak” collectie van Havee Meubelen.’

Hans Daalder.

Over Cloak Havee meubelen

Geschiedenis

De oprichter van Havee meubelen is Herman Veldhuizen Sr. Hij was van oorsprong beeldhouwer in de meubelindustrie en startte in 1956 met het vervaardigen van fauteuils, voetenbankjes en kloostertafels. Later kwamen daar ook garnituren bij. Mevrouw Veldhuizen bracht in de beginjaren de meubels aan de man en van lieverlee gingen ook de zonen van het gezin in het bedrijf aan de slag. 

De Havee Design Studio werkt o.a. samen met ontwerper Hans Daalder. Het merk staat voor een strak vormgegeven en perfect uitgevoerd product. Essentieel aan de ontwerpen is het woord ‘puur’. Puur in comfort, Puur in eenvoud, Puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een ’tijdloos enthousiasme’ uit. Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed in mooie kwaliteitsstoffen van onder andere Kvadrat en De ploeg. Het zijn typische kenmerken van Havee meubelen en de basis van het succes van dit familiebedrijf.

Aanbevolen producten

clip-harvink-fauteuil-binnenuit-sfeer
Clip

Harvink

cloak-stone-sfeer-binnenuit-Zeeland
Stone

Cloak Havee

dp_metaform-eettafel-binnenuit
DP

Metaform

PASTOE_Landscape-Binnenuit-Zeeland
Landscape

Pastoe

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens