Bankstellen-kameo-label

Kameo

Label

Algemene productinfo

De Kameo van Label is een luchtige bank om te zien, maar biedt zeer veel comfort door de actieve, hoge zit en sublieme rugsteun. In feite is de Kameo een bank met het comfort van een fauteuil. De rugkussens zijn met metalen frames bevestigd aan de bank. Ze zijn opgebouwd met koudschuim, waarmee een lendesteun is gecreeërd. De rugkussens lijken los te zitten, maar wanneer je gaat zitten merk je gelijk de stevige steun in je rug en dat maakt de bank zeer aantrekkelijk en comfortabel. Door het metalen binnenwerk blijven de rugkussens jarenlang dezelfde steun geven. 

kameo-label-hoekbank-stof-binnenuit

stof Atohi YP16010

Productinformatie

De Kameo is verkijgbaar als fauteuil, 2-zits en 3-zitsbank. U kunt ook voor een hoekopstelling kiezen.
De bank is verkrijgbaar met hoge en lage rugkussens en met en zonder oren. Met oren wil zeggen dat de rugkussens over de arm heen vallen. 

Benieuwd geworden naar de comfortabele zit van de Kameo? Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Een overzicht van de leersoorten vindt u hier.

Een overzicht van de stoffen vindt u hier.

In de winkel geven we u graag persoonlijk en eerlijk advies.

Afmetingen:  (breedte x diepte x hoogte)

3-zits: 2.30 x 86 x 85 / 95
2,5-zits: 190 x 86 x 85 / 95
2-zits: 1.58 x 86 x 85 / 95

Gerard van den Berg 

Een fundamentele jeugdervaring is zijn opleiding tot meubelmaker. “Ik heb het ambacht technisch perfect leren uitoefenen. Onder leiding van buitengewoon ervaren vakmensen heb ik leren schaven en sleutelen aan modellen, en alle mogelijke materialen en productietechnieken moeten uitproberen. Mijn technische kennis vormt een wezenlijke bijdrage aan mijn artistieke creativiteit.”

“Ik geniet ervan om als ontwerper mooie dingen te bedenken en die vervolgens als vakkundig vormgever te concretiseren. Daarbij is het fantastisch dat je creaties door veel verschillende mensen uit allerlei culturen worden gewaardeerd. Dat bevestigt je in het idee dat de kwaliteit van een goed ontwerp universeel is.”

Gerard van den Berg: ”Ik weet heel goed hoe mensen zitten en hoe een zitmeubel moet worden gemaakt. Mijn technische kennis vormt een wezenlijke bijdrage aan mijn artistieke creativiteiten.” 

lees meer

Over Label

Een familie bedrijf met liefde voor het vak.

Label is een Nederlandse familie bedrijf, opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en zijn broer Ton. Label is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde meubelen. BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Label. Maak hier kennis met Label en laat u in onze showroom adviseren door gedreven woonadviseurs.

Waarom adviseren wij Label

Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen karakter. Elk Label model heeft dan ook zijn eigen identiteit. Met als resultaat ‘echte’ meubelen die lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Dat ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, een duidelijke vormgeving en een hoogwaardig zitcomfort. Label is stoer, eerlijk en echt.

Aanbevolen producten

Pacific-bank-Havee-Cloak-binnenuit-sfeer-zeeland
Pacific

Cloak

linea-jori-sfeer-binnenuit-zeeland3
Linea

Jori

flint-sfeer-hoekbank-leolux-binnenuit
Iduna

Leolux

bora_balanza_leolux-bank-binnenuit-sfeer
Bora Balanza

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens