Bankstellen Grande Soffice Edra

Grande Soffice

Edra

Grande Soffice, imposant en uitnodigend zoals u van Edra gewend bent

De naam van dit nieuwste model van Edra vindt z’n oorsprong in de erg royale zitverhoudingen van 110cm!  (“Grande”!) , en het erg uitnodigende zacht-aardige beeld! (“Soffice”).

De zitkussens van de Grande Soffice hebben nét zoals de Standard én Essential een basis van PU schuim met daarboven een belangrijk deel door EDRA geïnnoveerde en ondertussen gepatenteerde Gelly Foam. Dit gaat ervoor zorgen dat je net zoals bij de andere modellen niet “op” maar “in” de bank zal zitten!

grande-soffice-edra-binnenuit6
grande-soffice-edra-binnenuit10

Productinformatie

Het typische “zachte” beeld van de kussens is het resultaat van een dekbedje dons, dat zich bovenop het Gellyfoam bevindt. Het zitkussen uit Gellyfoam is bovenin in een boog uitgesneden. De “holte” is dan opgevuld met dons.

Door de kern van Gellyfoam zal het kussen niet volledig doorzakken, zodat zitcomfort steeds gegarandeerd blijft. Uiteraard zal het dons “verschuiven” in het gebruik, maar door af én toe het dons naar binnen (in de uitgesneden vorm) te duwen blijft alles ook op lange termijn perfect!

De bijpassende voetenbank biedt een optimaal comfort wanneer je deze toepast als verlengstuk van de zitting.  Bij de toepassing van de voetenbank zak je helemaal weg in de bank en krijgt je rug optimaal steun!! FANTASTISCH!

Edra kenmerkt zich door een uitgebreide selectie van hoogwaardige, luxe en aaibare stoffen, die verkrijgbaar zijn in extreme kleuren of tijdloos neutraal. 

Grande Soffice kan worden opgebouwd met elementen van 110 cm. breed. Als vaste bank, hoekbank of uitgevoerd met een chaise longue of 45 graden hoek als einddeel.

Download alle technische informatie van Grande Soffice

Creëer uw persoonlijke combinatie met behulp van de online configurator.

Francesco Binfaré

Francesco Binfaré

Over Edra

De collectie van Edra is heel anders buiten om onze normale collectie. Het is opvallend en uniek van zijn vormen en stoffen. De mogelijkheden van Edra zijn ongekend, heel veel elementen en een fantastische stoffen collectie. De meubelen hebben een bijzonder uitnodigend zitcomfort. Ook is de kwaliteit heel erg goed en gaat het jaren mee. De collectie is zeer gedurfd en dat trekt ons juist aan!

Durft u het aan om uw grenzen te verleggen? Wij willen met u de uitdaging aan gaan!

Waarom adviseren wij Edra?
Edra is een bedrijf met een unieke geschiedenis. Een erkende marktleider op meubeldesign gebied. Edra is uniek, anders, artistiek, apart. Edra heeft zijn eigen weg gevolgd, met moed, professionaliteit, respect en karakter. Ze laat zich niet beïnvloeden door trends: de designs gaan veel verder dan dat. Elk meubelstuk van Edra vertelt een eigen verhaal. Het bedrijf heeft een geschiedenis gecreëerd die in de toekomst zal blijven bestaan, dankzij de productie van de hoogste kwaliteit meubelen, nooit beïnvloed door voorbijgaande mode en trends.                      

Aanbevolen producten

essential-bank-edra-binnenuit-zeeland
Essential

Edra

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel XL

Montis

symphony-sfeer-jori-binnenuit-zeeland-relaxfauteuils
Symphony

Jori

livio-passe-partout2
Livio

Passe Partout

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens