Bankstellen Glove Pure

Glove Pure

Jori

Glove Pure van Jori voor optimaal comfort

Gove Pure is een eigentijdse interpretatie van de klassieke Glove van Jori. Het elegante, strakke frame lift deze sofa tot een fijne, jonge verschijning. De van oudsher bekende, unieke armleggermechaniek, ontwikkeld door Jori zorgt voor optimaal comfort in elke zit- of lighouding.

De stijlvolle sofa Glove dankt zijn succes aan ontwerper Christophe Giraud die destijds voor JORI een ultracomfortabele bank met een unieke armleggermechaniek ontwierp. Vandaag krijgt deze JORI klassieker een nieuwe outfit. Het resultaat is het model GLOVE PURE, dat aan de actuele look and feel tegemoetkomt. Met een strakker ontworpen onderstel, een fijner front en een bekleding in geraffineerde nieuwe texturen, ziet hij er ineens veel jeugdiger en verfijnder uit.

Productinformatie

Glove Pure heeft een tijdloze vormgeving en is beschikbaar in verschillende breedtes, al vanaf 140 cm. Daardoor is de Glove Pure geschikt voor in elk interieur.

De discrete biesafwerking rondom het silhouette van de Glove Pure verleent het design een luxe uitstraling. De bies leent zich uitstekend om de bank een contrasterend accent mee te geven. Tenslotte is er een extra compacte 140 cm breedte-maat aan het zitprogramma toegevoegd, ideaal voor steeds meer voorkomende kleinere ruimtes.

De Glove Pure kan zowel in stof als in leer worden uitgevoerd.

In onze inspirerende showroom adviseren wij u graag bij de keuze van het geschikte materiaal en passende kleur bij uw interieur.

stoffen
leer

Configureer uw eigen Glove Pure

  • Bank met traploos verstelbare armleggers.
  • Leverbaar in leer of stof; bij bekleding in stof bedieningsriempje altijd in leder.
  • Onderstel : gelakt in één van de JORI standaardkleuren 
  • Keuze zithoogte : 42 cm, 43,5 cm of 45 cm.
  • Frame : massief beukenhout.
  • Zitmeubel met afneembare hoezen (door professionele partij uit te voeren)

Download alle technische gegevens.

Christophe Giraud

Een volleerd ontwerper

Als Frans architect studeerde hij af aan de beroemde ‘Ecole d’Architecture de Normandie’.  Giraud heeft in elk opzicht zijn tocht doorheen de architectuur met succes afgelegd. Van de bouw van openbare en particuliere gebouwen, over showrooms en vergaderzalen, tot zelfs verpakkingsontwerp en design van gebruiksvoorwerpen. Hij beschrijft de architectuur als “het zoeken naar de balans tussen ruimte en materiaal, tussen vorm en functie”.

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

bora_balanza_leolux-bank-binnenuit-sfeer
Bora Balanza

Leolux

yoga-relaxfauteuil-jori-binnenuit-zeeland-sfeer
Yoga

Jori

linea-jori-sfeer-binnenuit-zeeland3
Linea

Jori

daydreamer_jori-relaxfauteuil-binnenuit2
Daydreamer

Jori

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens