Bankstellen-Forum-Harvink

Forum

Harvink

Algemene productinfo

Nieuw van Harvink: Hoekbank Forum, elegant, rank, comfortabel en modern, steekwoorden die in het kort omschrijven waar hoekbank Forum voor staat en dan heeft u er nog niet in gezeten! De bank biedt een goede steun, dit komt doordat Harvink de beste koudschuim vullingen toepast. De romp wordt gedragen door het esthetisch gestileerde, zichtbare frame van geschuurd chroom of in zwart of aluminium gelakt.

Vorige slide
Volgende slide

Productinformatie

Kenmerken Forum

Stof
Twijfelen is de weg naar een juiste keuze. Soms kom je er niet helemaal uit. Twijfel je bijvoorbeeld tussen een frisse, wollen bekleding of  stoer leer. Dan wordt een knoop doorhakken simpeler als je onthoudt dat je de hoes er gemakkelijk af kunt ritsen. Bestel je eventueel later een compleet nieuwe stoffering.

Leer
Leer is een geweldig natuurproduct. En met de natuur wil Harvink zorgvuldig omgaan. Alle leersoorten worden afgenomen bij looierijen die milieubewust werken met huiden van Europese runderen. Deze runderen komen van kleine boerderijen waar de aandacht voor het welzijn van de dieren groot is. Vanzelfsprekend gaat het hier altijd over topkwaliteit leder

Chroom of zwart of hout
Standaard wordt het frame van de Forum in geschuurd chroom afgewerkt. Is dit niet precies wat u in gedachten had? Ook geen probleem, want het frame kan ook met een andere kleur worden geleverd.  

Comfort
Typisch zo’n voorbeeld van onzichtbaar verschil: de vulling. Harvink kent het belang hiervan en gebruikt dus het beste koudschuim voor de meubels. Koudschuim volgt de contouren van je lichaam, ondersteunt het perfect en garandeert jarenlang zitcomfort. 

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Harvink heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd en werkt daarnaast samen met de stoffenleveranciers, de Ploeg, Kvadrat en Gabriel.

Kom langs in onze uitgebreide showroom voor een goed advies of bekijk online vast de vele mogelijkheden.  

Afmetingen:

2,5 zitsbank 202 x 81 x 78 hg 
3 – zitsbank 222 x 81 x 78 hg
3,5 – zitsbank 242 x 81 x 78 hg
2,5 zitsbank 1 arm 181 x 81 x 78
3,5 zitsbank 1 arm 221 x 81 x 78
chaise longue 101 x 181 x 78

los rugkussen met rol 65 x 40 x 20

Over Harvink

Waarom adviseren wij Harvink?
Thuis staat gelijk aan ontspanning. Hier kan je volledig jezelf zijn. Je zoekt daarom een inrichting die past bij jou als persoon. Maak bij BinnenUit kennis met de banken, fauteuils, stoelen, tafels en interieurcomplementen van Harvink. Eigenzinnig, elegant en op maat. De basis van de meubelstukken staat vast, maar de framekleur, houtsoort en stoffering heb je zelf in de hand.

Daarom kies je voor Harvink bij BinnenUit
Bij BinnenUit vind je niet alleen een onovertroffen collectie van Harvink: onze woonexperts zijn ook zeer ervaren in het inrichten van jouw huis. De perfecte fauteuil, een sublieme salontafel en een zitbank in bijpassende stoffering. Meubels die naadloos passen bij jouw wensen en voorkeuren. Zo voelt je huis nóg meer als thuis.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel XL

Montis

splinter-harvink-design-bank-binnenuit-stof
Splinter

Harvink

Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
Nosto

Design on Stock

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens