bankstellen-fold-pode

Fold

Pode

Bank Fold is een krachtig ontwerp van Roderick Vos voor Pode 

Fold straalt de kracht van eenvoud uit. Het uitgangspunt van designer Roderick Vos was een bank te maken zonder overdaad aan detaillering. Zo ontstond het zitprogramma Fold. De Fold doet bijna minimalistisch aan.
De naam Fold komt niet zo maar uit de lucht vallen. De bekledingsstof wordt zo veel mogelijk gevouwen op de uiteinden. Door het minimum aan naden krijgen de karakteristieke en krachtige vormen alle aandacht.

Productinformatie

Fold is er als loveseat of 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zitsbank. Wilt u liever een mooie hoekbank, dan kunt u elementen combineren door middel van diverse schakelbanken. Een chaise longue en een mooie poef maken uw hoekbank helemaal compleet.

We adviseren u graag verder in onze vernieuwde Pode studio.

Leer of stof Fold geeft u precies uw eigen draai.

Roderick Vos

Claire en Roderick Vos kennen elkaar al sinds hun opleiding aan de Design Academy Eindhoven. Sinds 1999 werken ze samen als Studio Roderick Vos. In de opkamer van hun zeventiende-eeuwse woonhuis staan nu de Power Macs op tafel en de vitrinekasten puilen uit van de prototypes. “Hier bewaken wij de samenhang in de collectie. Sluit een ontwerp aan bij de bestaande producten? Welke meubels missen er juist nog? Zo bouwen we aan het DNA van Pode.”

Over Pode

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

tresto-detail-pode-binnenuit-zeeland
Tresto

Design on Stock

dp_metaform-eettafel-binnenuit
DP

Metaform

brisa-hoekbank-evidence-leolux-binnenuit-zeeland-productfoto
Brisa

Evidence

pode_bibo_fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Bibo

Pode

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens