Bankstellen-essential-edra

Essential

Edra

Een elegante bank, van het Italiaanse topmerk Edra met maximaal zitcomfort.

Essential is een elegante bank. Mede dankzij het slimme kussen, dat zichzelf kan vormen naar alle mogelijke posities. U kunt het traploos aanpassen in verschillende standen, waardoor u de bank iedere keer een andere functie en uiterlijk geeft. Essential is een knusse bank, omdat het de ontmoeting tussen mensen zal stimuleren. U zult verteld staan van het zitcomfort, gecreëerd door de meest luxe vulling. Essential is objectief, nuchter en essentieel wanneer u van uitgesproken, gedurfd en luxe houdt.

essential-bank2-edra-binnenuit-zeeland

Product info hier

Productinformatie

Het interne frame is gemaakt van staal. De vulling is zacht, maar stevig gemaakt van flexibel polyurethaan en synthetische watten. De bank is is verkrijgbaar in stof, leer en fluweel in verschillende kleuren. De poten van de bank zijn gemaakt van Metallic ABS met antislip uiteinden die de bank stevig op zijn plaats houden.

De Edra meubelen kunnen worden uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteitsstoffen. De stoffen zijn gedurfd, met een hoog comfort en aaibaarheidsgehalte. Van heel uitgesproken kleurrijk tot basic en naturel. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden.  

Essential is verkrijgbaar in verschillende elementen om de juiste samenstelling voor elke situatie te kunnen verkrijgen.
Een Twee-, drie-, of vier-zits. Met of zonder hoeken, een bocht of halve maan of in cirkels, als voetenbank, chaise longue of fauteuil.

Creëer uw persoonlijke combinatie van elementen met behulp  van de online configurator.

Over Edra

De collectie van Edra is heel onderscheidend vergeleken met de rest van onze collectie. Edra meubelen zijn opvallend en uniek van vorm en comfort. De mogelijkheden van Edra zijn ongekend, heel veel combinatie mogelijkheden van elementen en het merk biedt een fantastische stoffen collectie. De meubelen hebben een bijzonder uitnodigend zitcomfort. Ook is de kwaliteit van het binnenwerk en de vullingen uitstekend. De collectie is zeer gedurfd en dat trekt ons juist aan!

Durft u het aan om uw grenzen te verleggen? Wij willen met u de uitdaging aan gaan!

Waarom adviseren wij Edra?

Edra is een bedrijf met een unieke geschiedenis. Een erkende marktleider op meubeldesign gebied. Edra is uniek, anders, artistiek, apart. Edra heeft zijn eigen weg gevolgd, met moed, professionaliteit, respect en karakter.  Niet beïnvloedt door trends: de designs gaan veel verder dan dat. Elk meubelstuk van Edra vertelt een eigen verhaal. Het bedrijf heeft een geschiedenis gecreëerd die in de toekomst zal blijven bestaan, dankzij de productie van de hoogste kwaliteit meubelen, nooit beïnvloed door voorbijgaande mode en trends. Een pad met als resultaat, een stevig gevestigd merk en een referentiepunt heeft gemaakt in de internationale designscene.

Aanbevolen producten

grande-soffice-bovenaanzicht-edra-binnenuit5
Grande Soffice

Edra

standard-edra-bank-binnenuit
Standard

Edra

close-arco-eetkamerstoel-binnenuit-sfeer2
Close

Arco

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel-XL

Montis

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens