Bankstellen-Edra-Standalto

Standalto

Edra

Behaaglijk zacht en elegant, zo laat dit nieuwe ontwerp van Francesco Binfaré voor Edra zich het beste omschrijven.
Zwevend en volledig aanpasbaar aan uw wensen. De Standalto is zoals alle Edra banken opgebouwd met het fundamentele en uiterst comfortabele  “Gelly foam.” De rugleuningen en armleuningen kunnen naar wens worden gevormd, terwijl u comfortabel zit, met een eenvoudige, lichte beweging. De buitengewone mate van zachtheid biedt maximaal zitcomfort.

standalto-edra-hoekbank-binnenuit-zeeland

Productinformatie

Het typische “zachte” beeld van de kussens is het resultaat van een dekbedje dons, dat zich bovenop het Gellyfoam bevindt. Het zitkussen uit Gellyfoam is bovenin in een boog uitgesneden. De “holte” is dan opgevuld met dons.

Door de kern van Gellyfoam zal het kussen niet volledig doorzakken, zodat zitcomfort steeds gegarandeerd blijft. Uiteraard zal het dons “verschuiven” in het gebruik, maar door af én toe het dons naar binnen (in de uitgesneden vorm) te duwen blijft alles ook op lange termijn perfect!

Edra kenmerkt zich door een uitgebreide selectie van hoogwaardige, luxe en aaibare stoffen, die verkrijgbaar zijn in extreme kleuren of tijdloos neutraal. In de winkel geven we u graag uitgebreid en gericht advies, niet alleen over wat betreft de juiste kleur, maar ook het juiste materiaal dat bij uw gezinssituatie past. 

Standalto kan worden opgebouwd uit verschillende losse elementen, als vaste bank, hoekbank of uitgevoerd met een brede chaise longue. 

Download alle technische informatie

Creëer uw persoonlijke combinatie met behulp van de online configurator.

Francesco Binfaré

Over Edra

De collectie van Edra is heel anders buiten om onze normale collectie. Het is opvallend en uniek van zijn vormen en stoffen. De mogelijkheden van Edra zijn ongekend, heel veel elementen en een fantastische stoffen collectie. De meubelen hebben een bijzonder uitnodigend zitcomfort. Ook is de kwaliteit heel erg goed en gaat het jaren mee. De collectie is zeer gedurfd en dat trekt ons juist aan!

Durft u het aan om uw grenzen te verleggen? Wij willen met u de uitdaging aan gaan!

Waarom adviseren wij Edra?
Edra is een bedrijf met een unieke geschiedenis. Een erkende marktleider op meubeldesign gebied. Edra is uniek, anders, artistiek, apart. Edra heeft zijn eigen weg gevolgd, met moed, professionaliteit, respect en karakter. Ze laat zich niet beïnvloeden door trends: de designs gaan veel verder dan dat. Elk meubelstuk van Edra vertelt een eigen verhaal. Het bedrijf heeft een geschiedenis gecreëerd die in de toekomst zal blijven bestaan, dankzij de productie van de hoogste kwaliteit meubelen, nooit beïnvloed door voorbijgaande mode en trends.                      

Aanbevolen producten

essential-bank-edra-binnenuit-zeeland
Essential

Edra

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel XL

Montis

symphony-sfeer-jori-binnenuit-zeeland-relaxfauteuils
Symphony

Jori

livio-passe-partout2
Livio

Passe Partout

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens