Bankstellen Daley-Montis

Daley

Montis

Algemene productinfo

De Urban Zitbeleving

De DALEY vergroot je dagelijkse gevoel van vrijheid. De mogelijkheid om te spelen met de losse elemeten en rugkussens, maakt Daley tot een eigentijdse bank, die weinig plaats in neemt. Combineer diepe en ondiepe elementen., grote en kleine rugkussens. Het minimalistische silhouet met zijn strakke belijning, geeft deze moderne hoekbank een ingetogen uitstraling. Perfect voor compacte ruimtes . Het zorgvuldig uitgewerkte koppel systeem is makkelijk te veranderen. Veelzijdig en flexibel, een luxe die past bij de wensen van het moderne leven.

Productinformatie

Er zijn twee verschillende rugkussens te kiezen die zowel voor de Daley als Daley „Soft“ geschikt zijn:
– Standaard rugkussens: 50 x 50cm / 50 x 75 cm / 50 x 100cm

– Rugkussen met steunrol: 50 & 75cm.
Voor het standaard rugkussen is een steunrol beschikbaar. De rol is heeft een massief beuken kern bekleed met polyether schuim. De steunrol is in leer en stof te bekleden.

– Het zitkussen is gevuld met een 100% verendons. De vulling is verdeeld over verschillende compartimenten.

– Comfort rugkussen: 65 x 40 cm / 80 x 40cm / 95 x 40cm Het kussen is gevuld met een 100% verendons. De vulling is verdeeld over verschillende compartimenten.

– Het onderstel van de Daley is van Aluminium en kan in verschillende afwerkingen: hoogglans gepolijst hoogglans zwart verchroomd mat zwart gepoedercoat

Zit u graag actief? Ga dan voor het standaardkussen. Hou je van extra steun in de rug? Voeg het comfortkussen toe. Met de voorzetkussens optimaliseer je de royale beleving. Kom eens rustig uit proberen, wat uw favoriete zithouding is en we vinden samen je perfecte zithoek!

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel bij het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Montis heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd. Daarnaast werkt Montis samen met bekende stoffen leveranciers zoals de Ploeg en Kvadrat.

Bekijk online vast een selectie van verschillende materialen

Design:Niels Bendtsen

Lees meer over de designer

Over Montis

Waarom adviseren wij Montis?
Kenmerkend voor de Montis-collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse leer- en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter. Typerend en uniek zijn ook de ‘jassen’ die Montis heeft ontwikkeld voor diverse stoelen en banken: op een eenvoudige manier kunt u zo een totaal andere uitstraling aan uw meubel geven.

Daarom kiest u voor Montis bij BinnenUit
BinnenUit is groot voorstander van de magnifieke meubelen van Montis. In onze winkel showen wij u een zeer uitgebreide Montis-collectie en laten u plaatsnemen op de Montis-zitmeubelen. Hier kunt u de zitkwaliteit van onze topmeubelen testen en u door onze experts laten informeren.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

close-arco-eetkamerstoel-binnenuit
Close

Arco

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel xl

Montis

leolux_iduna_flint_binnenuit-sfeer
Iduna

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens