Bankstellen Conseta-Cor

Conseta

Cor

Conseta; de naam komt van het Latijnse consedere, dat samen zitten betekend. Conseta is flexibel als een bouwpakket en aanpasbaar als een kameleon. In de afgelopen decennia groeide Conseta stilletjes, maar krachtig uit tot een internationale bestseller en designklassieker.

Conseta is niet alleen een bankenreeks, maar ook een modulaire meubelreeks met talloze mogelijkheden en vele gezichten. Een veelvoud aan typen en elementen, gecombineerd met verschillende armleuningvormen, rompbreedtes, kussenvullingen en accessoires zorgen voor een ontwerpvrijheid die voor bijna elke ruimte en woonstijl de juiste oplossing biedt. 

Conseta20-stof-cor-binnenuit2

Product info hier

Productinformatie

Conseta is tijdloos en modern tegelijk. Dit blijkt wel uit het feit dat het een ontwerp is uit 1964. En om Conseta tijdloos en modern te houden, is Cor in al die jaren constant bezig geweest met het ontwikkelen, aanvullen en verbeteren van het zitprogramma. De laatste ontwikkeling is een nieuw vierkant zitelement dat van elke Conseta-combinatie een gezellige loungeplek maakt.

U kunt vast alle mogelijkheden van Conseta bekijken via de configurator, in onze showroom helpen we u graag verder bij het kiezen van de juiste opstelling, de bekleding, het armtype, onderstel en de juiste vulling.

Friedrich Wilhelm Möller

Over Cor

Waar het hart klopt

COR wordt al sinds midden jaren vijftig gerund door dezelfde familie. Van begin af aan is Cor gevestigd in Rheda-Wiedenbrück.

Meubelfabriek Cor ontwerpt en produceert er al zo’n zeven decennia lang meubelen en de passie en het vakmanschap straalt duidelijk van de gehele collectie af.

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens