Bankstellen-Brisa-Evidence

Brisa

Evidence

Algemene productinfo

Brisa is een luxueus en verfijnd programma met fauteuils, banken en aanbouwelementen voor interieurs van alle afmetingen. De elegante lijnen en slanke proporties zijn kenmerkend voor een ontwerp van Frans Schrofer. In het Brisa-programma is bovendien veel aandacht voor extra’s, zoals een poef en hoofdsteunen die op diverse plekken van de bank geplaatst kunnen worden. De gedetailleerde aluminium pootjes zijn er in twee hoogtes, op uw verzoek ook gepoedercoat in een van de epoxykleuren uit de Évidence-collectie.

Productinformatie

Kenmerken Brisa

  • Uitvoeringen: 
    fauteuil, diverse banken, aanbouwprogramma en poef
  • Bekleding: leer, stof of combinaties
  • Comfort-opties: zithoogte +/-2 cm, zitdiepte -2 cm, 2 hoofdsteunen
  • Poten: gepolijst aluminium of gepoedercoat

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Evidence collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Leer
Stof

Design: Frans Schrofer, 2019

Over Évidence

Évidence is een Leolux-merk

Évidence is een vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door experts van Leolux. Banken en fauteuils die u zullen verrassen door hun topkwaliteit en eindeloos comfort.

Speciaal voor u selecteerden wij de mooiste materialen en uitvoeringen, die u smaakvol kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor luxe leer, de mooiste stoffen of het unieke gevoel van Alcantara. Daarnaast bieden bijna alle modellen u de mogelijkheid om zithoogte en -diepte aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kiest u met Évidence voor bewezen kwaliteit in comfortabel en compact zitten.

Wilt u het comfort en de tijdloze uitstraling van Évidence zelf ervaren? Dan is een bezoekje aan de showroom van de Jonge Hoek van Dijk een uitstekend plan.

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens