Bankstellen Bellice Leolux

Bellice

Leolux

De Bellice, een echte schoonheid van het tijdloze Nederlandse design merk Leolux. 

Bellice is een zeer uitgebreid elementen programma en heeft een rijke en zeer uitnodigende uitstraling. Bellice brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door het omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking. Dat ziet u terug in de handmatig afgeknoopte siernaden en de los gestoffeerde kussens, dat voelt u in het comfort.

Productinformatie

Zonder enige twijfel is Bellice een van de meest complete Leolux programma’s ooit. En het meest intelligent ontworpen tegelijkertijd. Want Bellice is volledig modulair opgebouwd zonder dat het zichtbaar is. Die opbouw geeft u de vrijheid om te kiezen voor vrijwel elk formaat. Van heel bescheiden tot zeer uitgestrekt. Banken of hoekbanken, met talloze aanbouwelementen, onderstellen, armvarianten en comfortopties. De uitstraling bepaalt u via de bekleding en de kleur van de siersteek, of door de keuze voor de armen: hoog of laag, smal of breed.

Vind hier een overzicht van alle Leolux bekleding en materialen.

Elementen
Bellice is leverbaar als fauteuil, divan, bank met 2 kussens van 70, 80, 90, 100 of 110 cm of bank met 3 kussens van 80 of 90 cm. Een groot aantal aanbouwelementen, 3 poefs, 2 chaise longues en hoofdsteunen in 3 breedtes en een armkussen maken het programma compleet.

Armen
U kiest voor hoge, lage, brede of smalle armen (medium of firm). Daarnaast is er een verstelbare smalle arm die extra comfort biedt op momenten van ontspanning. De fauteuil is slechts in een uitvoering leverbaar.

Poten
Onder uw Bellice kiest u voor poten in aluminium (Fino of Sobrio), Black Chrome (Onyx) of eiken (Palo), of voor de aluminium slede Anillo. Metalen delen worden optioneel gelakt of geëpoxeerd, houten poten gebeitst of geolied.

Vulling
Zit- en rugkussens zijn leverbaar in de varianten soft (met donzen kussendek, voor een losse stoffering), medium (met hoogwaardige vlokkenvulling, losse stoffering) of firm (vaste vulling, met “strakke” stoffering).

Zithoogte: Standaard of + 2 cm.

Zitdiepte: Standaard of – 2 cm.

Design: Beck Design, 2017

Over Leolux

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al ruim tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

axel-hoekbank-montis-binnenuit2
Axel

Montis

PedroKikoEKiko-eetkamerbank-eettafel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Kiko

Bert Plantagie

tresto-pode-fauteuil-binnenuit-sfeer
Tresto

Pode

Artifort Mare FC 378 - Rene Holten
Mare

Artifort

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens