Bankstellen-Flint-leolux

Flint

Leolux

Algemene productinfo

Het nieuwe uitgebreide banken programma Flint van Leolux kent een breed assortiment aan mogelijkheden om het ontwerp volledige naar eigen wens samen te stellen. Verschillende banken, voetenbank, chaise longue en aanbouwelementen in alle soorten en maten. Deze zijn zo geconstrueerd dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: bijvoorbeeld een hoek van 90 graden, of een spannende schuine combinatie. U kunt zelf uw ideale combinatie maken!

Elegant en comfortabel, dat is de bank Flint van Leolux. De organische vormen van de zitting en leuningen van de Flint, in combinatie met de royale, los ingelegde kussens geven een uitnodigend karakter en bieden een heerlijk zitcomfort. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.

flint-hoekbank-sfeer-binnneuit-zeeland

Product info hier

Productinformatie

Elegant en comfortabel, dat is de bank Flint van Leolux.  De organische vormen van de zitting en leuningen, in combinatie met de royale, los ingelegde kussens geven een uitnodigend karakter en bieden een heerlijk zitcomfort. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.

Flint is uit te voeren in een  twee-, drie-, of vier-zitsbank. Met of zonder hoek, pouf of chaise longue.

Kies één van de kwaliteitsstoffen of leer. Naast de eigen selectie biedt Leolux de keuze uit het uitgebreide stoffen aanbod van de Ploeg of Kvadrat. 

Configureer vast uw favoriete uitvoering.

 • Het programma omvat een groot aantal banken, divans, aanbouwelementen en een poef, gestoffeerd in stof of leer. 
 • De siernaden worden naar wens uitgevoerd in een afwijkende kleur.
 • Daarnaast kiest u voor de aluminium poot Fino (optioneel in de Leolux Epoxykleuren) of voor de poot Titan (standaard in Epoxykleuren, optie in Black Chrome).
 • Romp
  Massief beuken en plaatmateriaal.

  Vering zitting
  Hardstalen veren.

  Vulling
  HR schuim 50kg/m3, afdekking Leoskin.
  HR schuim 30kg/m3, afdekking Leoskin.
  Polyether schuim 20kg/m3, afdekking Leoskin.

  Poten Fino
  Aluminium gepolijst.
  Optie: Alle Leolux epoxykleuren.

  Poten Titan
  Alle leolux epoxykleuren.
  Optie: Black Chrome.

  Pootdoppen
  Kunststof zwart.

  Siersteek
  Vlakke naad en dubbelnaalds naad.

  Naadindeling
  Leer of stoffen die velours verwerkt worden hebben een andere naadindeling dan stoffen die dwars verwerkt worden.

  Maatoptie
  Zithoogte + 2 cm.

  Let op
  Schakelelementen en einddelen hebben 1 koppelkant. Hierdoor kunnen deze niet freestanding worden geplaatst maar dienen altijd te worden gekoppeld.

De bank is ontworpen door de Duitse designer Norbert Beck.

Over Leolux

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke comfort meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

lake-hoekbank-cloack-havee-binnenuit3
Lake

Cloack

lanah-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland
Lanah

Leolux

jori_Glove-bank-sfeerbeeld-binnenuit-Zeeland
Glove Pure

Jori

enna-hoekbank-leolux-binnenuit-zeeland
Enna

Leolux

Contact

0113-561482