Bankstellen Axel-Montis

Montis Axel

Gijs Papavoine - 2015

Uitnodigend en comfortafel

De fijn gesneden kubistische ombouw van de Axel heeft een onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken, waardoor de bank en fauteuil geen verbinding lijken te hebben met de ondergrond.Kwalitatief zijn de beste materialen gebruikt. De zithoogte is redelijk hoog om het opstaan te vergemakkelijken.

Axel heeft meer dan 28 mogelijkheden door de verschillende maten en elementen als hoekbank, hoek van 45° en chaise longue. Ook behoren een grote en kleine poef tot de mogelijkheden. Axel is comfortabel en ziet er uitnodigend en gezellig uit. Hij kan geleverd worden met een stevige of zachte zitting. Wij kunnen u beide comforts laten ervaren als u komt proefzitten. De smalle armen leveren veel zitbreedte op. Een schitterend ontwerp met een geweldig zitcomfort.

Productinformatie

Met zijn langgerekte zitvlakken is de AXEL een Hollands zitlandschap.

De nuchtere vormgeving met zijn ongeëvenaarde zitcomfort is met recht uitgegroeid tot een eigentijds icoon. Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter. De zitkussens vallen op een natuurlijke manier naar achteren, met optimaal zitcomfort als resultaat. De AXEL is de ultieme bank die je verwelkomt in uitgesproken luxe.

download alle productinfo van de Axel

Gijs Papavoine – 2015

Gijs Papavoine startte in 1976 bij Montis op de afdeling productontwikkeling. Na de functie van Product Manager, waar hij medeverantwoordelijk was voor designfilosofie van Montis, promoveerde hij in 1990 tot vaste ontwerper van Montis. Zijn ontwerpen zijn krachtig door hun eenvoud. Eenvoudige basisvormen met een verfijnde elegante belijning, die comfort uitstralen, kenmerken zijn handschrift.

Over Montis

Waarom adviseren wij Montis?
Kenmerkend voor de Montis-collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse leer- en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter. Typerend en uniek zijn ook de ‘jassen’ die Montis heeft ontwikkeld voor diverse stoelen en banken: op een eenvoudige manier kunt u zo een totaal andere uitstraling aan uw meubel geven.

Daarom kiest u voor Montis bij BinnenUit
BinnenUit is groot voorstander van de magnifieke meubelen van Montis. In onze winkel showen wij u een uitgebreide Montis-collectie en laten u plaatsnemen op de Montis-zitmeubelen. Hier kunt u de zitkwaliteit van onze topmeubelen testen en u door onze experts laten informeren.

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens