Bankstellen Armslag Harvink

Armslag

Harvink

Ontdek de iconische Harvink Armslag

Bijna iconisch voor HARVINK is deze luchtige minimalistische bank De naam Armslag is pakkend voor deze bank met een actieve en stevige zit. Het design is strak, modern en sterk door zijn eenvoud. De armen kan je opklappen en zo creëer je eenvoudig een extra zitplaats of kan je lekker liggen. De zitdiepte is instelbaar en het frame kan worden verhoogd zodat iedereen goed zit op deze bank. Het is mogelijk om in de stoffering verschillende materialen en kleuren te combineren. 
Verwonder je over de mogelijkheden van bank Armslag.

Vorige slide
Volgende slide

Productinformatie

Kenmerken Armslag

De Harvink collectie wordt geproduceerd in samenwerking met Nederlandse ontwerpers en toeleveranciers. De materialen komen uit Nederland. Zo kan het productieproces en de kwaliteit door Harvink goed bewaakt worden. Bovendien wordt de CO2 uitstoot door transport op deze manier beperkt.

De fauteuils en banken van Harvink zijn echte leefmeubels. Dan kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Elk model heeft een slijtvaste en afneembare bekleding door middel van een rits. U kunt de hoezen chemisch laten reiningen of later heel eenvoudig een compleet nieuwe hoes laten maken.

Bij de banken en fauteuils van Harvink hoeft u nooit te kiezen tussen schoonheid en comfort. Bij Harvink gaan die twee perfect samen. Nieuwe ontwerpen worden uitgebreid getest. Als vulmateriaal wordt aalleen het beste koudschuim toegepast dat de lichaamscontouren volgt en zorgt voor de juiste ondersteuning, voor jarenlang zitcomfort.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe Harvink collectie, we nodigen u van harte uit om het comfort en de schoonheid zelf te komen ervaren in onze showroom.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Harvink heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd en werkt daarnaast samen met de stoffenleveranciers, de Ploeg, Kvadrat en Gabriel.

Kom langs in onze uitgebreide showroom voor een goed advies of bekijk online vast de vele mogelijkheden op de website van Harvink.  

Afmetingen:

2 zits 176 x 78 x 81d
2.5 zits 196 x 78 x 81d
3 zits 226 x 78 x 81d

Over Harvink

Waarom adviseren wij Harvink?
Thuis staat gelijk aan ontspanning. Hier kan je volledig jezelf zijn. Je zoekt daarom een inrichting die past bij jou als persoon. Maak bij BinnenUit kennis met de banken, fauteuils, stoelen, tafels en interieurcomplementen van Harvink. Eigenzinnig, elegant en op maat. De basis van de meubelstukken staat vast, maar de framekleur, houtsoort en stoffering heb je zelf in de hand.

Daarom kies je voor Harvink bij BinnenUit
Bij BinnenUit vind je niet alleen een onovertroffen collectie van Harvink: onze woonexperts zijn ook zeer ervaren in het inrichten van jouw huis. De perfecte fauteuil, een sublieme salontafel en een zitbank in bijpassende stoffering. Meubels die naadloos passen bij jouw wensen en voorkeuren. Zo voelt je huis nóg meer als thuis.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel XL

Montis

twiggy-foscarini-led-vloerlamp-boog-binnenuit-zeeland
Twiggy

Foscarini

Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
Nosto

Design on Stock

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens