Bankstellen-Aikon-lounge-design-on-stock

Aikon Lounge

Design on Stock

Algemene productinfo

Aikon lounge combineert zitgemak met een heerlijke loungeplek. Als je bezoek hebt, creëer je eenvoudig een extra zitplek op de chaise longue door het bijpassende kussen met rol, dat de zitdiepte verkleint. Aikon is een bank waarin vormgeving en comfort elkaar optimaal aanvullen. Een bank met een verfijnde detaillering. Het horizontale pootje versterkt de vormgeving van de bank. Aikon is een modulaire bank, wilt u een keer wat afwisseling, dan koppelt u de elementen moeiteloos anders of zet u ze juist los in de ruimte.

De royale kussens zien er uitnodigend uit (en zijn dat ook), de armleuning is zo gemaakt dat je er een hele avond tegenaan kunt liggen en de zitkussens zitten vast, zodat ze niet verschuiven.

 

Actiemodel

Ontvang tijdelijk 10% korting op de Aikon lounge in de stof Milton

Productinformatie

Kenmerken Aikon Lounge

  • Een elementenbank  is een bank die geheel naar eigen wens is samen te stellen. De bank bestaat uit elementen in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen.

    Door de vlakke zitting kunnen alle elementen tegen elkaar geplaatst worden. Of u kiest voor een rechte bank, een hoekopstelling of een royale U-vorm, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

  • Poten: Aluminium of de Dark. Of de matte variant in de kleur Coal of Onyx.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Design on Stock heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Design: Marike Andeweg

Lees meer over Marike

Over Design on Stock

Oer-Hollands design met de meubels van Design On Stock

Design On Stock is een oer-Hollands meubelmerk. De ontwerpen van Design on Stock worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd, zodat alle meubels de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’ ontvangen. Alle meubelen zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en zijn daardoor uniek en professioneel. De meubelen van Design on Stock hebben een zeer snelle levertijd van ongeveer vier weken.

Waarom adviseren wij Design On Stock?

Design on Stock werkt samen met bekende ontwerpers die al enige tijd naam hebben gemaakt. Zo ontdekt u bij Design On Stock ontwerpen van onder andere Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet. Dit levert een creatief assortiment op waarmee u uw interieur een moderne en warme uitstraling geeft. 

Daarom kiest u voor Design On Stock bij BinnenUit
BinnenUit beschikt niet alleen over een prachtige collectie van Design On Stock: als interieur adviseurs hebben we alle kennis in huis wat betreft het combineren van verschillende meubelen en het indelen van uw woonkamer. We adviseren u graag bij de keuze van de juiste afmeting, de perfecte stof, een bijpassend vloerkleed en een mooie leeslamp.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel XL

Montis

leolux_iduna_flint_binnenuit-sfeer
Iduna

Leolux

Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
Nosto

Design on Stock

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens