Bankstellen 7610 gelderland

Gelderland 7610

Gelderlandgroep

Misschien wel de meest complete Gelderland bank ooit. 

Rijkdom door eenvoud. De 6400 bank oogt kubistisch en heeft tegelijkertijd een zachte uitstraling. De vulling van de bank is afgewerkt met een zacht dekbed gevuld met zachte materialen. Het comfort van een kussenbank en toch een strakkere look.

Het ontwerp van de 6400 is tijdloos en biedt ongekend comfort. Er is keuze uit diverse maten banken en hoekopstellingen, bijvoorbeeld met een 35 graden hoek, maar ook als solitaire fauteuil of loveseat is hij prachtig. De poten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren of in hout.

Steek je Gelderland bank in een nieuw jasje en ontvang 15% korting

Productinformatie

massief beukenhouten romp met nosag vering, zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim en daarover een carré gestikt dek gevuld met een mix van comforel en polyether staafjes

poten 25 mm aluminium buis glanzend
poten 25 mm aluminium buis mat

poten 25 mm aluminium buis zwart (meerprijs)

poten 25 mm aluminium buis in alle RAL kleuren, prijs op aanvraag

beukenhouten poten Ø55 mm in alle houtkleuren (blank, kersen, wengé, zwart, onbewerkt)

Gelderland beschikt over een rijke collectie stoffen en leder en werkt tevens samen met de stoffen van Kvadrat en de Ploeg.

Afneembare hoes
Bijna alle Gelderland modellen hebben een afneembare hoes. Wil je het meubel een keer reinigen of, na verloop van tijd een nieuwe hoes bestellen, dan is dit eenvoudig mogelijk.

 

Bekijk alle technische gegevens op de Gelderland website en kom langs voor een passend advies in onze showroom.  

Henk Vos
De ontwerpen van Henk Vos onderscheiden zich door hun eenvoudige, simpele vormen en strakke lijnen. ‘Liever leeg dan lelijk’ is dan ook het motto van deze designer wiens ontwerpen niet alleen door hun tijdloze schoonheid, maar ook door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, een lange levensduur hebben.

Over Gelderland

Waarom adviseren wij Gelderland?
Een Gelderland bank, hele generaties zijn er mee opgegroeid. Het Nederlands merk, afkomstig uit de Gelderse plaats Culemborg is al in 1936 opgericht door de heer Oberman. Oberman was gecharmeerd van de interieurstijl uit Scandinavische landen, daarom zijn de meubels van Gelderland sindsdien voorzien van een moderne vormgeving en hoekige vormen. Om deze stijl steeds in een andere vorm te gieten, wordt de expertise ingeschakeld van topontwerpers binnen de Gelderlandgroep. Een goed Gelderland-meubel begint bij de ontwerpers. 

Daarom kiest u voor Gelderland bij BinnenUit
Gelderland meubelen worden met de hand gemaakt door vakmensen. Zij hebben oog voor detail en een passie voor meubelontwerp. Daar houden wij van. Niet voor niets hebben wij Gelderland opgenomen in onze meubelcollectie. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de steeds wisselende collectie van Gelderland. Onze woonexperts zoeken samen met u naar het ideale meubel. Een meubel dat als gegoten zit. 

Ontvang 15% korting met de Gelderland inruilservice

Lever uw oude Gelderland bank in en ontvang 15% korting op uw nieuwe Gelderland bank.

Aanbevolen producten

Styling Bregje Nix
6511

Gelderland

Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
Nosto

Design on stock

Pilat&Pilat-Silas sfeerbeeld-Binnenuit-Zeeland
Silas

Pilat & Pilat

Aikon-lounge-sfeerbeeld-grijs-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Aikon lounge

Design on stock

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens