Bankstellen 7610 gelderland

7610

Gelderland

Algemene productinfo

7610 is een Gelderland serie die gebaseerd is op de succesvolle alleskunner, de 6511 van Jan des Bouvrie en heel erg uitgebreid is. Doordat het kussen hier schijnbaar los is gestoffeerd van de romp wordt het aangezicht iets minder strak. Ook zeer geschikt als u een iets zachter zitcomfort zoekt. Beide series zijn door elkaar heen te gebruiken en compleet gelijk in mogelijkheden. Probeer beide series en kies uw persoonlijke voorkeur.

In deze uitgebreide serie vindt u naast een fauteuil verschillende maten banken, een chaise longue, dormeuse en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. Helemaal zoals u het wilt.

Productinformatie

Gelderland beschikt over een rijke collectie stoffen en leder en werkt tevens samen met de stoffen van Kvadrat en de Ploeg. 

  • Zithoogte is 45 cm en zitdiepte is 55 cm. (Is leverbaar is meerdere maten).
  • Massief beukenhout romp met nosagvering, zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. 
  • Poot metaal RAL 9004 zwart gespoten. 
  • Armbreedte 7610 26 cm.
  • Nieuwe hoes mogelijk, na 7 jaar alleen inclusief vernieuwen schuim. 

Opties voor de poten:

  • Poot metaal RAL 9006 aluminium gespoten. 
  • Poot metaal in elke gewenste RAL kleur gespoten.
  • Armblad M07880 Past op de brede armleuning van model 7610

(Let op: voor sommige van deze opties wordt een meerprijs gerekend) 

Jan Des Bouvrie is een desginer die erg bekend is in Nederland. Zijn werk is gebasseerd op symmetrie en wilt zijn werk verminderen naar het simpelste. Zijn quote is “Vergeet nooit het essentiële”. 

Over Gelderland

Een Gelderland bank, hele generaties zijn er mee opgegroeid. Het Nederlands merk, afkomstig uit de Gelderse plaats Culemborg is al in 1936 opgericht door de heer Oberman. Oberman was gecharmeerd van de interieurstijl uit Scandinavische landen, daarom zijn de meubels van Gelderland sindsdien voorzien van een moderne vormgeving en hoekige vormen. Om deze stijl steeds in een andere vorm te gieten, schakelt Gelderland de expertise in van topontwerpers  Een goed Gelderland-meubel begint bij de ontwerpers. 

Daarom kies je voor Gelderland bij BinnenUit

Gelderland meubelen worden met de hand gemaakt door vakmensen. Zij hebben oog voor detail en een passie voor meubelontwerp. Daar houden wij van. Niet voor niets hebben wij Gelderland opgenomen in onze meubelcollectie. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de steeds wisselende collectie van Gelderland. Onze woonexperts zoeken samen met u naar het ideale meubel. Een meubel dat als gegoten zit. 

Aanbevolen producten

6511-gelderland-hoekbank-binnenuit-zeeland
6511

Gelderland

Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
Nosto

Design on stock

Pilat&Pilat-Silas sfeerbeeld-Binnenuit-Zeeland
Silas

Pilat & Pilat

Aikon-lounge-sfeerbeeld-grijs-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Aikon lounge

Design on stock

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens